Sanayi Sitesi’ne mini köprü

Karacabey Belediyesi ve Nestle Türkiye A.Ş. işbir-liğiyle Küçük Sanayi Sitesi çevresindeki drenaj kanalı üzerin-de minik köprü ya-pıldı. İlçe girişindeki çevre yolunu dolaşmadan araçların Nestle’ye kısa yoldan girişini temin eden minik köprünün işçiliğine Belediye destek verdi. Nestle’nin katkılarıyla hizmete giren köprüden her gün yüzlerce araç faydalanıyor.
Küçük Sanayi Sitesi’ne hareketlilik kazandıran köprünün, gelecekte Nestle civarında faaliyete geçmesi beklenen diğer sanayi kuruluşları tarafından da kestirme yol olarak kullanılacağını kaydeden Belediye Başkanı Ergün Koç, mevcut fabrikalarla birlikte ilçeye gelecek yatırımcılara her konuda destek vermeye devam edeceklerini bildirdi.
İlçenin birçok ilden daha fazla sanayi kuruluşlarına sahip olduğuna işaret eden Ergün Koç, “Gençlerimizin ve çocuklarımızın yarınlarını düşünerek hareket ediyoruz. Açılacak her iş kapısı, ilçe ve ülkemiz için büyük bir kazançtır. Karacabey’e gelmeyi düşünen ve çevreye saygılı sanayi kuruluşlarına kapılarımız ardına kadar açıktır.” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.