Şampiyon kadro onurlandırıldı

Bursa Karacabeyliler Derneği, büyük bir başarıya imza atan Gençlerbirliği U-17 futbol takımı için ödül töreni düzenledi:

Bursa Karacabey ve Köyleri Kültür Dayanışma ve Kalkınma Derneği Gençlik Kolları öncülüğünde önceki gün gerçekleşen organizasyonda, şampiyon takıma ödül töreni düzenlendi.

            Gençlerbirliği Lokali’nde yapılan ödül törenine Kaymakam Dursun Balaban, Belediye Başkan Yardımcısı Seçkin Eken, Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Ayhan Sağlam, Bursa Karacabeyliler Derneği Başkanı Yüksel Ceylan ve yönetim kurulu üyeleri, kulüp yöneticileri ve şampiyonluğun mimarı futbolcular katıldı.

            Bursa Karacabeyliler Derneği Spor Direktörü Erdinç Derya’nın sunumunu yaptığı ödül töreni öncesi konuşmalar yapıldı.

Karacabey halkı spora destek vermeli!

Gençlerbirliği Spor Kulübü kurucularından Cahit Kırımlı, U-17 futbol takımının Bursa’daki büyük başarısının daha coşkulu kutlanması gerektiğini belirtti. İlçe sporunun kalkınması adına herkesin üzerine düşen görevi yerine getirmesini isteyen Kırımlı, “Eskiden ilçe esnafımız bizlere forma desteğinde bulunurdu” dedi.

            Bursa Karacabeyliler Derneği Gençlik Kolları Başkanı Avukat Armağan Elçin, şike iddiaları nedeniyle spora olan güvenin zedelendiği şu günlerde, tüm zorluklara karşın Karacabey Gençlerbirliği’nin büyük başarısıyla gurur duyduklarını söyledi.

            Başarıda emeği geçen herkese teşekkür eden Elçin, dernek olarak her zaman yanlarında oldukları mesajını verdi.

            Karacabey’e hizmet için böyle bir oluşum içine girdiklerini belirten Dernek Başkanı Yüksel Ceylan, “Gençlerbirliği kulübümüzün başarısıyla göğsümüz kabardı. Hepinizi kutluyoruz. Amacımız insanlarımıza balık tutmayı öğretmektir. Bu doğrultuda Karacabeyli vatandaşlarımıza iş bulmaya, öğrencilerimize de burslarla destek olmaya çalışıyoruz. Üzüldüğümüz bir konu ise Karacabey’in gururu olan Gençlerbirliği U-17 takımımızın Bursa’daki bu büyük başarısını kaç kişi biliyor? Bugün bu salonunun tıklım tıklım olmasını beklerdik. Zor koşullarda büyük işler başaran Gençlerbirliği U-17 futbol takımını ve yöneticilerini yürekten kutluyorum” diye konuştu.

            Gençlerbirliği’nin çok önemli bir başarı elde ettiğini dile getiren Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Ayhan Sağlam, “Kurumum adına sizlere çok teşekkür ediyorum. Her zaman emrinizdeyim” dedi.

            Belediye Başkanı Seçkin Eken, olanaklar ölçüsünde spora her zaman destek verdiklerini belirterek, “Bizlere büyük bir armağan sundunuz. Başarılarınızın sürmesini istiyoruz” diye konuştu.

            Gençlerbirliği U-17 futbol takımının küçümsenmeyecek bir zafere imza attığını dile getiren Kaymakam Dursun Balaban ise, “Bize yaşattırdığınız bu mutluluk nedeniyle hepinize teşekkür ediyorum. Spor, insanların sağlıkları açısından yapılması gereken bir olgudur. Spor bir yaşam tarzı olmalıdır. Sizler de spor yapmanın yanı sıra, ilçenize önemli bir zafer yaşattınız. Kulüp ve dernekçilik gönül işidir. Sıkıntılarınızın farkındayız. Bu taşlı ve dikenli yolda elde ettiğiniz başarı nedeniyle ilçem adına bir kez daha teşekkür ediyorum” şeklinde açıklamada bulundu.

Aksoy ilgisizlikten yakındı

Konuşmaların ardından Kaymakam Dursun Balaban, Belediye Başkan Yardımcısı Seçkin Eken, Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Ayhan Sağlam, Bursa Karacabeyliler Derneği Başkanı Yüksel Ceylan ve yönetim kurulu üyeleri, şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İsmail Aksoy’u, Genel Kaptan Kemal Tetik’i, Antrenör Kamil Çağlı’yı ve futbolcuları plaketle onurlandırdı.

            Gözyaşlarına hakim olamadığı gözlenen Karacabey Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İsmail Aksoy, ilçe basını dahil halkın ilgisizliğinden yakındı. Çok zor koşullarda büyük işler başardıklarını ve Karacabey’i en iyi şekilde temsil etmeye çalıştıklarını kaydeden Aksoy, kendilerine sahip çıkılmasını istedi.        

            

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.