Şampiyon Gümüş Kardeşler

Karacabey Ülkü Ocakları'nın düzenlediği, “Yaz Sezonu Halı Saha Futbol Turnuvası”nda finalde Koray İddaa Bayii'ni 7-5'lik skorla deviren Gümüş Kardeşler, şampiyon oldu.

Karpet Halı Saha Tesisleri'nde gerçekleşen görkemli finalin ardından şampiyon olan Karacabey Gümüş Kardeşler, büyük bir sevinç yaşadı.

MHP İlçe Başkanı Fevzi Kahraman, Ülkü Ocağı Başkanı Gökhan Dursun, MHP İl Genel Meclisi Üyesi Hilmi Kaya, parti ve Ocak yöneticileri, turnuva sonunda dereceye giren ve başarı gösteren takım ve futbolcuları ödüllendirdi.

Karacabey Gümüş Kardeşler organizasyonda birinci olurken kupasını MHP İlçe Başkanı Fevzi Kahraman'dan aldı. Finalde kaybederek ikincilikle yetinen Koray İddaa Bayii'ne ise kupasını Ülkü Ocakları Başkanı Gökhan Dursun verdi. Turnuvanın üçüncüsü Crazy Grup ise kupasını MHP İl Genel Meclisi Üyesi Hilmi Kaya'nın elinden aldı.

Diğer taraftan en centilmen takım Gölecikspor seçilirken, turnuvanın gol kralı ise Karacabey Gümüş Kardeşler takımından Kayhan Sinop oldu.

Organizasyonda şampiyon olan Karacabey Gümüş Kardeşler takımı oyunlarına kupanın yanı sıra birer de tablet hediye edildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.