Salon Futbolu’nda son şampiyon Emniyet Spor

Karacabey Atatürk Spor Salonu’nda 15 Şubat’ta başlayan Salon Turnuvası, Olgunlar Kategorisi’nde şampiyonun belirlenmesiyle sona erdi.
1.5 aydır 32 takımın mücadele ettiği turnuvada 70 maç oynanırken, 384 kişide spor yapma olanağına kavuştu. Spor adına güzel bir organizasyon olarak dikkat çeken Salon Futbol’u, Bursa’da ilk kez Karacabey’de organize edildi.
Salon Futbolu’nun final gecesinde ise Sağlık Spor ile Tigem üçüncülük için karşılaşırken, final Emniyet Spor ile Beşiktaşlılar Derneği arasında oynandı.
Tigem ile Sağlık Spor yenişemeyerek 2-2 berabere kaldı. Normal süresi 2-2 eşitlikle biten maçta turnuvanın olgunlar kategorisindeki şampiyonunu seri penaltı atışları belirledi. Seri penaltılar sonrası rakibine 8-7 üstünlük sağlayan TİGEM turnuvayı üçüncü olarak tamamladı.
Gecenin final maçında ise Emiyet Spor ile Beşiktaşlılar Derneği şampiyonluk mücadelesi verdi. Final karşılaşmasının ilk yarısı 1-1 eşitlikle geçilirken, ikinci yarıda Beşiktaşlılar Derneği’nin kalesine 4 gol atan Emniyet Spor mutlu sona ulaştı. Beşiktaşlılar derneği ise kazandığı penaltıyı ve mutlak gol pozisyonlarını gole çeviremeyince mağlubiyet kaçınılmaz oldu. Bu sonuçla Emniyet Spor, şampiyonluk kupasını kaldıran taraf oldu.
Turnuva’da dereceye giren takımlar kupalarını düzenlenen törenle aldı. Tören’in açılış konuşmasını yapan Gençlik ve Spor Müdürü Şaban Bayraktar, amaçlarının her kese spor yaptırmak olduğuna değinerek, bu tür organizasyonların süreceğini belirtti.
Ardından konuşan Kaymakam Dursun Balaban, bu organizasyonun gerçekleşmesi için yoğun çaba harcayan herkese teşekkürlerini iletti.
Daha sonra ödül törenine geçildi. Turnuvanın Olgunlar Kategorisinde 1. Emniyet Spor 2. Beşiktaşlılar Derneği ve 3. Tigem kupalarını Kaymakam Dursun Balaban’ın elinden aldı.
Gençler Kategorisi’nde 1. Öğretmenevi 2. Fiziksel Engelliler 3. Sütaş kupalarını ise Garnizon Komutanı Kemal Elliatlıoğlu verdi.
Yıldızlarda 1. olan Atatürk İ.Ö.O.’na kupasını Milli Eğitim Müdürü Hasan Turhan, 2. olan Cumhuriyet İ.Ö.O.’na kupasını Sağlık Grup Başkanı Kutsal Altıntaş, 3. olan Taşlık İ.Ö.O.’na kupasını ise Milli Eğitim Şube Müdürü İsa Aydemir verdi.
Turnuvanın en centilmen takımı seçilen Konak Pastanesi’ne ödülünü Emniyet Müdürü Varkın Suyuak verdi. Salon Futbolu’nda en güzel gölünü atan Fiziksel Engelliler Derneği futbolcusu Yasin Ateş’e ise ödülünü İl Genel Meclisi Spor Komisyonu Başkanı Adem Surguç verdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.