Sadık Yılmaz, unutulmaz!

Sütaş’ın kurucusu büyük insan Sadık Yılmaz, ölümünün 10. yılında Hamitler Kabristanı’ndaki mezarı başında, Karacabey Sütaş fabrikasında ve doğup büyüdüğü Harmanlı Mahallesi’nde düzenlenen törenlerle anıldı.
Sütaş ailesi önce Hamitler Mezarlığı’nda toplandı. Daha sonra fabrikada, yoğun katılımla anılan Yılmaz, slayt gösterileriyle tanıtıldı. Aynı günün akşamı doğduğu Harmanlı’da yaptırdığı camide adına mevlüt okutulan yardımsever işadamı merhum Sadık Yılmaz’ı sevenleri burada da yalnız bırakmadı.
Sadık Yılmaz için ilk tören Hamitler Kabristanı’ndaki mezarı başında yapıldı. Buradaki törene eşi Sahavet Yılmaz, oğlu ve Sütaş Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz ile eşi Duygu Yılmaz, kızları ve damatları Mürvet-Tarık Tezel, Celile- Aykut Bilbay, Serpil- Ufuk Veral ile Sadık Yılmaz’ın kardeşleri, dostları, arkadaşları ve Sütaş Grubu’nun üst düzey yöneticileri katıldı.
Babaları Sadık Yılmaz’ın izinde emin adımlarla ilerlediklerini ve onu hiçbir zaman unutmadıklarını dile getiren Sütaş Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz, “Seni her geçen gün derinleşen bir sevgi ve saygıyla, her geçen gün artan bir özlemle anıyor, seni çok ama çok özlüyoruz.
Bize emanet ettiğin değerlerin, ilkelerin ve prensiplerinle yaşıyor, onları yaşamak ve yaşatmak için bütün gayretimizle çalışmaya devam ediyoruz. İyi insanlar, iyi vatandaşlar, sevilen, güvenilen, takdir edilen bir aile olma bilinciyle değerlerimizin çevresinde bir araya gelmiş büyük bir aile yaratma inanç ve gayreti ile yolumuza devam ediyoruz. Bize bıraktığın eserlerini, işlerini her geçen gün büyüterek sürdürüyoruz. En büyük eserin Sütaş, bu yıl faaliyete geçişinin 40’ıncı yılını kutluyor. Gururla ve senin de gururlanacağını bilerek söylemeliyim ki Sütaş, 40’ıncı yılında da toplumun saygısını ve sevgisini kazanmaya devam ediyor. Biz de ailen olarak, senin bize emanet ettiğin yüce değerlerin yol göstericiliğinde, bizimle birlikte çalışan mesai arkadaşlarımızın refah ve huzur içinde mutlu yaşamalarının, ürünlerimizi tercih eden tüketicilerimizin kendilerini hep güvenli ve mutlu hissetmelerinin büyük sorumluluğunu her an omuzlarımızda hissederek çalışmaya, üretmeye devam ediyoruz. Sevgili babacığım, adını eserlerinde, sevgini yüreğimizde, özlemini anılarımızda yaşatmaya devam edeceğiz. Gözün arkada kalmasın. Rahat uyu” dedi.
Sadık Yılmaz için ikinci anma töreni, kurucusu, fikir ve isim babası olduğu Sütaş’ın Karacabey’deki fabrikasında gerçekleştirildi. Buradaki törende Yılmaz Ailesi ve Sütaş çalışanları hep birlikte Sadık Yılmaz’ı andı.
Sütaş Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz burada da bir konuşma yaptı. Yılmaz, “Biliyorum ki Sadık Yılmaz ve siz değerli yol arkadaşlarının girişimci heyecanları, Sütaş’ın enerjisinin de en temel kaynağı. Yine biliyorum ki Sadık Yılmaz ve siz kıymetli yoldaşlarının samimi ve insancıl duyguları, Sütaş’ın da özü. Bugün ebediyete uğurladığımız günden 10 yıl sonra, hem babamız, kurucumuz Sadık Yılmaz’ın aziz anısı, hem de bu şirketi kurarken her türlü desteği veren değerli arkadaşlarının önünde bir kez daha saygıyla eğiliyorum” dedi.
Sadık Yılmaz için son anma töreni ise doğup büyüdüğü Harmanlı Mahallesi’nde yapıldı. Harmanlı’da önce Sadık Yılmaz’ın anısına bir yemek verildi. Daha sonra akşam namazının ardından Sadık Yılmaz’ın yıllar önce köye kazandırdığı, babası ve annesinin adı verilen Celalettin- Havva Yılmaz Camii’nde, Kuran-ı Kerim okutuldu.

sadık yılmazz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.