Sadık Yılmaz unutulmadı

SÜTAŞ’ın Kurucusu Merhum Sadık Yılmaz, adını taşıyan Anadolu Ticaret Meslek Lisesi’nde, 21 Mayıs Dünya Süt Günü nedeniyle düzenlenen etkinlikle anıldı. Gıda Teknolojisi Program Koordinatörü Öğr. Gör. Dr. Cumhur Berberoğlu, SÜTAŞ İnsan Kaynakları Uzmanı Dilay Çalışkaner ve Süt Topluluğu Öğrencileri ile okul yönetiminin katıldığı etkinlikte SÜTAŞ’ın kurucusu Sadık Yılmaz’ın eğitime verdiği önem dile getirildi.
Öğr. Gör. Dr. Cumhur Berberoğlu, “Süt, insan bedenin gelişiminde çok önemli bir besindir. Gençler her gün süt içmeli ve çevresindekileri süt içmeye teşvik etmelidir. SÜTAŞ’ın kurucusu ve eğitim gönüllüsü Sadık Yılmaz’ın adını taşıyan lisede bu etkinliğin gerçekleştirilmiş olması sevindiricidir. Sadık Yılmaz’ı minnetle anıyor ve eğitime yaptığı katkılardan dolayı kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Ardından Karacabey Meslek Yüksek Okulu Süt Topluluğu öğrencileri, 21 Mayıs Dünya Süt Günü’nde, Sadık Yılmaz Anadolu Ticaret Meslek Lisesi’ndeki 500 öğrenciye süt dağıttı. SÜTAŞ ile Uludağ Üniversitesi Karacabey Meslek Yüksek Okulu Süt Topluluğu işbirliğiyle düzenlenen “Dünya Süt Haftası” etkinlikleri çerçevesinde 12-21 Mayıs tarihleri arasında 16 okulda 11 bin öğrenciye süt dağıtıldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.