Sadık Yılmaz Lisesi’nde bayram coşkusu

Sadık Yılmaz Lisesi’nde bayram coşkusu
Karacabey Sadık Yılmaz Anadolu Ticaret Meslek Lisesi, Cumhuriyet Haftası etkinlikleri çerçevesinin de düzenlenen törende başarılı öğrenciler ödüllendirildi.
Sütaş’ın kurucusu Merhum Sadık Yılmaz’ın adını taşıyan lisede yapılan törene Sütaş Yönetim Kurulu Üyesi Mervet Tezel’de katıldı.
İstiklal Marşı ve Saygı Duruşuyla başlayan tören öğrencilerin günün anlamına uygun konuşmalar ve şiirler okumasıyla sürdü. Daha sonra yapılan ödül töreninde Cumhuriyet Koşusu’nda derece giren Ferhat Taşdelen, Büşra Keskin ve Esra Bakır’a okul Müdürü İhsan Vurgun tarafından küçük altın hediye edildi. Yine aynı koşuda erkeklerde takım olarak birinciliği elde eden Sadık Yılmazlı öğrenciler; Ferhat Taşdelen, Rıdvan Özçelik, Yasin Sarıca, Murat Agay, Umut Onur Aydın, Kaan Demirel’e, kızlarda takım birinciliğini getiren öğrenciler; Büşra Keskin, Kübra Önen, Zeynep Oral, Merve Nur Dumlu, Fatma Atan’a, kompozisyon dalında okul ikincisi Sena Keskin, 3.’sü Fatma Nur Aksu’ya ödüllerini Sütaş Yönetim Kurulu üyesi Mürvet Tezel verdi.
Tezel, ödül töreninde yaptığı kısa konuşmasında babası Sadık Yılmaz’ın ismini taşıyan lisenin öğrencilerin elde ettiği derecelerle gurur kaynağı olduğunu belirtti.
Tezel, ardından öğrencilerin Cumhuriyet Haftası nedeniyle yaptığı resim, kompozisyon, şiir ve Atatürk’le ilgili kitapların sergilendiği standı gezdi. Mürvet Tezel, Okul Müdürü İhsan Vurgun ile bir süre görüştükten sonra okuldan ayrıldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.