Saadet’ten seçim değerlendirmesi

Karacabey Saadet Partisi İlçe Teşkilatı, Milletvekili Genel Seçimleri’ni yazılı bir açıklamayla değerlendirdi.
Türkiye’nin çok önemli bir seçimi geride bıraktığı vurgulanan açıklamada, “Seçimin ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyoruz” denildi.
Saadet Partisi İlçe Teşkilatı’ndan yapılan açıklamada, “Partimiz, seçime Büyük Birlik Partisi ile ittifak yaparak girdi. Seçim çalışmaları süresince yapmış olduğumuz ittifak her iki partimizin teşkilatları ve üyeleri tarafından içtenlikle benimsendi ve aramızdaki uyum seçim kampanyasına ve saha çalışmalarına yansıdı. Bunu her iki teşkilatımızın kurumsal olgunluğuna yönelik önemli bir tecrübe olarak değerlendiriyoruz. Bu bakımdan Büyük Birlik Partisi’nin başta kıymetli Genel Başkanı Mustafa Destici olmak üzere tüm teşkilat mensuplarını tebrik ediyor, her birine tek tek teşekkür ediyoruz. Ayrıca Saadet Partisi mensupları ve Milli Görüş camiası her seçimde olduğu gibi bu seçimde de manen ve maddeten en büyük gayreti ortaya koyarak, büyük bir aşk, şevk ve heyecan ile çalışmıştır. Bu itibarla da teşkilat mensuplarımıza, Gençlik Kollarımıza, Kadın Kollarımıza, Anadolu Gençliğimize ve diğer bütün mensuplarımıza tebrik ve teşekkürlerimizi arz ediyoruz.
Seçimler ağır bir kamplaşma, kutuplaşma ve imkanlar açısından adaletsiz bir ortamda gerçekleşmiştir. Mecliste bulunan üç parti trilyonlarca devlet yardımı ile kampanya yürütmüş, iktidar partisi bununla da yetinmemiş devletin tüm imkanlarını seferber etmiştir. Devlet imkanları bu seçimde hem Başbakan, hem de bir parti başkanı gibi Cumhurbaşkanı tarafından kendi propagandaları için sınırsız şekilde kullanılmıştır.
İktidarın her türlü muhalefeti yok etme, kendi içinde eritme politikasının sonucu olarak partimiz ve gönüldaşlarımız yoğun bir şekilde haksız ve dürüst olmayan propagandalar ile karşı karşıya kalmıştır. Bu adaletsiz ortam içinde, hukuken kamu yayıncılığı yapması gereken TRT ve havuz medyası tarafından iktidar partisine sınırsız yer ve zaman ayrılmış, Saadet Partimiz ise bütünüyle yok sayılmış, adeta medyanın suskunluk sarmalında kalarak mesajlarımız kamuoyuna duyurulmamıştır. Öte yandan, darbe ürünü yüzde 10 seçim barajı sebebiyle seçmen baraj endişesi taşımış ve tercihini bu faktöre göre yapmıştır. Saadet Partisi olarak bizler üyelerimizin özverili çaba ve katkılarıyla bu seçim çalışmasını gerçekleştirdik. Bu bakımdan görevimizi yapmış olduğumuza inanıyoruz. Allah’a binlerce kez şükrediyor, hamdediyoruz. Seçim çalışmaları boyunca aziz milletimiz, Saadet Partimize olan sevgisini ve teveccühünü ortaya koymuştur. Saadet Partimize oy veren herkese bu vesile ile bir kez daha gönülden teşekkür ediyoruz.
Seçim sonucu, çalışmalarımızı gözden geçirmek, karşılaştığımız eksiklikleri, aksaklıkları düzeltmek üzere Saadet Partimiz tarafından büyük bir titizlik ve hassasiyetle değerlendirilecektir. Bu vesileyle tekraren seçimlerin ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini diliyor, bundan sonraki süreçte bütün partilerin, başta hükümet kurma çalışmaları olmak üzere ülke meselelerinde parti menfaatine göre değil ülke menfaatine göre hareket etmelerini temenni ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.