Saadet’te saadet yok!

Saadet’te saadet yok!
Karacabey Saadet Mahallesi halkı, yaralarının sarılmasını beklerken, her yağmurda evlerinin hala sel suları içinde kalıyor olması isyan bayrağını çektirdi.
Her seçim öncesi özellikle siyasilerin aş, iş, yardım ve destek sözü verdiklerini hatırlatan mahalle halkı, bu sözlerin çabuk unutulduğunu dile getirdi. Her yağmurda tanıdık ve bildik manzarayla karşılaşan Saadet Mahalleliler, boş sözlere artık karınlarının tok olduğunu kaydetti.
Saadet Mahallesi’nde yalnız yaşayan 52 yaşındaki Sema Piliçoğlu, önceki gün yağan yağmur sonucu evinin çatısının çöktüğünü belirtti. Devlet’ten 3 yıl önce evinin çatısının onarılması için söz aldığını söyleyen Piliçoğlu, bu konuda defalarca görüşme yaptığını ancak verilen sözlerin bir türlü yerine getirilmediği söyledi.
2001 yılında eşinin vefat etmesi üzerine yalnız başına mücadele etmek zorunda kaldığını vurgulayan Sema Piliçoğlu, düzenli geliri olmadığı için Sosyal Yardımlaşma’dan ve komşulardan gelen yardımlarla ayakta kalmaya çalıştığını dile getirdi. Evinin çatısının bir an önce onarılmasını isteyen Piliçoğlu, “Her yağmurda akan sular nedeniyle perişan oluyorum. Dayanacak gücüm kalmadı. Evimin çatısı önceki gün yine çöktü. Dev-let Baba, “Üç yıldır yapacağız” diyerek beni oya-lıyor” şeklinde konuşarak tepki gösterdi.
Karacabey’de Kadın Sığınma Evi olmadığı için yalnız yaşadığını ve çok zor günler gerçirdiğini sözlerine ekleyen Piliçoğlu, bu konudaki rahatsızlığını anlatırken gözyaşlarını tutamadı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.