Saadet Partisi hızlı başladı

Saadet Partisi hızlı başladı
Saadet Partisi, “Halkla Kucaklaşma Programı” çerçevesinde kahve ziyaretlerine başladı.
Saadet Partisi, Karacabey’deki kahvehanelerin ve esnafın ziyaret edilmesiyle devam eden program öncesi konuyla ilgili bir toplantı düzenlendi.
     İlçe Binası’ndaki toplantıda G.İ.K.Üyesi Ömer Selami Kam da hazır bulundu. Ömer Selami Kam , medyada ve sipariş anketlerde gösterildiği gibi AKP’nin birinci parti olmadığını, Saadet Partisine daha büyük ilgi gösterildiğini belirterek, önümüzdeki seçimlerde iktidara geleceklerini iddia etti.
Tüm yasaklamalara karşın Türkiye’deki bütün güzel işlerin hamurunda Milli Görüş’ün alınteri bulunduğuna dikkat çeken Kam, “Toprağında bizim izimiz var” dedi.
            AKP hükümetinin gelinen noktada Cumhuriyet tarihindeki toplam borçtan daha fazla borç yaptığını vurgulayan Kam, “İlk kez dış ticaret açığı rekor seviyeye ulaştı.
AKP iktidara gelmeden 1,5 milyar dolar olan cari açık AKP döneminde 27 milyar dolara fırladı. İlk kez işçiye sıfır zam önerildi. POAŞ, TÜPRAŞ, ERDEMİR, TELEKOM gibi milyarlarca dolarlık stratejik tesislerimiz üç aylık faiz ödemesi karşılığında yok pahasına satıldı. Şehit kanı ile alınan KIBRIS’ı müzakere tarihi karşılığı vermekten çekinmediler. Irak işgalinde ise AKP Türkiyenin altı hava limanını,  yedi deniz limanını bir kararname ile Amerika’nın emrine vererek Irak’taki katliamlara ortak oldu” diye konuştu.
Daha sonra, bir gün içerisinde Karacabey’deki 50 adet kahvehaneyi ziyaret eden ve 1300 kişi ile birebir görüştüklerini açıklayan Saadet Partisi İlçe Başkanı Hamit Çavdarlı, “Ülke ve milletimizin kurtuluşu Milli Görüşün iktidar olmasından geçiyor. Hükümetin, milletimizi nasıl oyaladığını ve aldatmaya çalıştığını anlatarak sorunlarını dinledik. AKP iktidarı enflasyonun düştüğünü söylemesine karşın, halkın alım gücünün son beş yılda düştü. Borsanın zirve yaptığını söylüyorlar. Ancak, bunun millete hiçbir yararı görülmedi. Borsadaki hisse senetlerinin yüzde yetmişinin yabancıların eline geçti. Faizlerin düştüğünü söylüyorlar ancak, bunun yatırıma ve üretime hiçbir yararı olmadığını hepimiz gördük. Alım gücünün bitirilerek enflasyon düşürülmesi aynen şuna benziyor; Mezarlıktaki enflasyon zaten sıfır. Alım gücü de bitirilerek enflasyon düşmesi aldatmacadan başka bir şey değildir. “ şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.