Recep Altın’ın mutluluğu

Bursa Karacabeyliler Derneği, geçtiğimiz haftalarda kendilerine Tanış Gecesi’nde konuk olan CHP Bursa İl Başkanı Metin Çelik ve İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Şahin’in bir engelliye akülü araç sözü, Çamlıca Köyü’nden Recep Altın’ın yüzünü güldürdü ve bayram öncesi mutluluk yaşattı.

Sosyal güvenceden yoksun ailelere maddi manevi yardımlarını esirgemeyen Başkan Çelik, bu kez de Karacabey’in Çamlıca köyünde felçli Recep Altın’a akülü sandalye hediye etti.

Geçirdiği bir rahatsızlık sonucu uzun yıllar yatağa mahkum olan Recep Altın, akülü sandalye sayesinde köy kahvesine gelebileceğini ve toplum içine çıkabileceğini belirterek, “Yatak esaretime son veren Metin oğluma çok teşekkür ediyorum. Allah ondan razı olsun” dedi.

Başkan Çelik de, bu tür konularda çok fazla konuşmak istemediğini, dayanışmayı siyasal bir rant için değil, insani amaçla yaptıklarını söyledi.

Sosyal devlet ilkesi ve anlayışının kömür ve erzak dağıtımına indirgendiği Türkiye’de bu ve benzeri manzaralara çokça tanık olduklarını ifade eden Çelik, sosyal güvence yoksunu milyonlarca insanın yaşam mücadelesi verdiğine dikkati çekti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.