Rantçılara rağbet etmeyiz!

Rantçılara rağbet etmeyiz!
Karacabey Belediye Başkanı Ergün Koç’un uygulamalarından rahatsızlık duyduklarını ileri sürerek 6 ay önce 85 arkadaşı ile birlikte AK Parti’ye geçen Anavatan Partisi eski Başkan Yardımcılarından Fahrettin Koç, gündemi sarsacak açıklamalar yaptı.
 Belediye Başkanı Ergün Koç’u samimiyetsizlikle eleştiren Fahrettin Koç, deprem etkisi yaratan transferin partiye zarar vermeye başladığını ileri sürdü.
 İlçe Başkanı Halit Türkkan ve ekibinin yıpratılmaya çalışıldığına dikkat çeken Fahrettin Koç, “AK Parti’ye 85 arkadaşımla birlikte geldik. Belediye Başkanı Ergün Koç’un adaletsiz uygulamalarından rahatsızlık duyduğumuz için AK Parti’ye geçtik. AK Parti’nin yolsuzluk ve yoksullukla mücadele ettiğine inandığımız için buradayız. İlçe Başkanımız Halit Türkkan ve ekibine karşı haksızlık yapılmasına göz yumamayız.
Dürüst ve çalışkanlığıyla AK Parti’yi bu günlere taşıyan Türkkan’ı görmezden gelenler yanılırlar” dedi.
 Belediye Başkanı Ergün Koç’un AK Parti’ye transferini değerlendiren Fahrettin Koç, “Eski partisiyle sürekli kavga halinde olan biri bunu yeni partisinde de aynı yapar. Çünkü onun karakteri böyledir. Koltuk sevdasına kapılanların AK Parti’de yeri yoktur. Taşlar yerinde ağırdır. Sıkıntımız çok büyüktür. Belediye’ye 100 trilyona yakın para girdi. Bu paraların nereye harcandığına, nerelere kullanıldığına iyi bakmak lazım. Her Belediye Başkanı gibi Ergün Koç’un da hizmetleri olmuştur. Ancak, 4,5 yıl önceki Karacabey ile şimdiki Karacabey’in iyi karşılaştırılması gerekir” diye konuştu.
 AKP İlçe Başkanı Halit Türkkan’ın bilinçli olarak yıpratılmaya çalışıldığını öne süren Fahrettin Koç, yönetimin şu andaki çalışmalarını desteklediklerini söyledi. Geçtiğimiz günlerde Karacabey’e gelerek AK Parti’yi ziyaret eden İl Başkanı Sedat Yalçın’a düşüncelerini aktardığını dile getiren Fahrettin Koç, “İlçe Başkanımız Halit Türkkan’ın sonuna kadar arkasındayız. Gece gündüz demeden koşturan ve hiçbir zaman adı şaibeye karışmamış bir insanı neden yıpratmaya çalışıyorlar? 2 ayda ne değişti de bu sıkıntılar meydana geldi. 13 Eylül’de 3. kez ilçe başkanı olan Halit Türkkan’a destek verenlere ne oldu? Bincelerce arkadaşımla birlikte Başkan Halit Türkkan ve yönetimine destek veriyoruz. Ben sade bir AK Parti üyesiyim. Ancak ilçeme hizmet için nasıl çalıştığımı herkes bilir” şeklinde sözlerini noktaladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.