Proje ekibinden teşekkür

Karacabey İ.M.K.B. Kız Meslek Lisesi’nin konuğu olarak ilçemize Almaya, Romanya, Portekiz ve Slovenya’dan gelen Comenius OpenStreetMap ekibi, gördükleri misafirperverlik nedeniyle teşekkür yazısı gönderdi.

23 ve 29 Eylül tarihlerinde projenin dördüncü ayağı olan Karacabey’de haritalama çalışmalarını tamamlayan ve altı gün boyunca yöreye hayran kalan proje ekibi, memnuniyetlerini İ.M.K.B. Kız Meslek Lisesi’ne gönderdiği teşekkür mektubuyla dile getirdi.

Almanya grubu adına İMKB’ye hitaben gönderilen teşekkür yazısında şöyle denildi;

“Sevgili Arkadaşlar,

Misafirperverliğiniz ve sıcak karşılamanız için çok teşekkür ederiz.

Ülkenizde bulunmak bizleri mutlu etti ve eminim ki ülkenize tekrar gelecek ve sizlerle buluşacağız. Bu projeler, farklı ülkelerin birbirlerini daha iyi anlaması ve en önemlisi yeni arkadaşlar edinmesi için, ülkeleri bir araya getirmektedir.

Sizleri en kısa zamanda tekrar görmekten mutluluk duyarız.

Alman grubundan saygılarımızla…

Gerhard FASS”

İMKB Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdürü Vedat Kırbaş, gelen misafirlere Türk kültürünü göreneklerini örf ve adetlerini ve en önemlisi Türk misafirperverliğini tattırmanın mutluluğu ve gururunu yaşadıklarını söyledi.

Kırbaş, “Ülkemizi ve şehrimizi en iyi şekilde temsil ettiğimize inanıyorum. Bu çalışmada bizlere her türlü desteği veren başta Sayın Kaymakamımız Ahmet Yurtseven’e, okulumuzu her platformda destekleyen ve bizlere yardımcı olan Belediye Başkanımız Sayın Ergün Koç’a, misafirlerimizin huzur içinde rahatça çalışmalarında ve konaklamalarında güvenliği en üst düzeyde tutan İlçe Emniyet Müdürlüğüne ve İlçe Jandarma Komutanlığına, bu projede bizi yüreklendiren gelecek proje çalışmaları için de cesaretlendiren İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Emin Dingin’e e ve tüm Karacabey halkına; ayrıca Erdek ve İznik Emniyet Müdürlüklerine de okulum adına teşekkür ederim” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.