Postanede yeni dönem

Karacabey PTT Müdürlüğü’ne atanan Tuncar Dursun, dün görevine başladı:
 
 
Karacabey Postanesi’nde 1,5 yıl başarıyla görev yapan Müdür Ali Tezgel’in Antalya PTT Baş Müdürlüğüne atanmasıyla yerine İstanbul Avrupa Yakası Posta İşlemi Merkezi Müdürlüğü’nde Şef olarak görev yapan Turcan Dursun getirildi.
            Posta dağıtıcılığından müdürlüğe uzanan 21 yıllık meslek yaşamında özellikle hep İstanbul’da görev yapan Müdür Turcan Dursun, dün itibariyle Karacabey’deki görevine başladı.
Karacabey PTT Müdürü Turcan Dursun, meslek yaşamına 1991’de İstanbul Gülhane Posta Dağıtım Müdürlüğü’nde posta dağıtıcısı olarak başladı. Ardından 1997 yılında Atatürk Hava Limanı Postanesi’nde Veznedar olarak görevini sürdüren Dursun, daha sonra 2010 yılında İstanbul Bakırköy PTT Veznedarlığında çalıştı.
            Son olarak İstanbul Avrupa Yakası Posta İşlemi Merkezi Müdürlüğü’nde Şef olarak görev yapmaya başlayan Dursun, 2011 yılının Mart ayında müdürlüğe terfi etti.
            Mesleğinde her zaman insana değer verdiğini dile getiren Müdür Dursun, insan odaklı çalışmayı sevdiğini kaydetti. Evli ve 2 çocuk babası olan Dursun, Karacabey’in çok şirin bir kent olduğunu sözlerine ekledi.  

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.