Polis, en özverili mesleği yapıyor

Karacabey'de, “Polis Teşkilatının 168. Yıldönümü” etkinlikleri dün Kaymakam Ahmet Yurtseven ziyaretiyle başladı. Emniyet Müdürlüğü, dün akşam namazından sonra da Haşim Onur Cami'nde şehitler anısına Mevlid-i Şerif okuttu.
Emniyet Müdürü Altan Özer önderliğinde, Komiser Yardımcısı İsmail Arıkan ve Polis Memurları Mustafa Koçak ile Şükran Kozak çiçeklerle Kaymakam Yurtseven'in konuğu oldu.
Emniyet Müdürü Altan Özer, şerefle kutladıkları 168. yılda, gece gündüz demeden çalıştıklarını kaydetti. Özer, “Polis teşkilatımız, ülkemizin ve ilçemizin huzur ve güvenliğinin sağlanmasında, üzerine düşen tüm sorumluluklarını, güler yüzlü, yardımsever, özverili ve objektif görev anlayışıyla yerine getirmektedir. Başarımız, çözdüğümüz olayların yanı sıra, vatandaşlarla kurulan diyalogun daha da geliştirilmesi ve suçu önlemede halktan alınan desteğin oranıyla da büyüyecektir. Bu duygu ve düşüncelerle Türk Polis Teşkilatımızın 168. kuruluş yıl dönümü kutlu olsun” dedi.
Diğer memurlar saat 17.00'de hemen işi bırakıyor!
Polislik mesleğinin diğer kamu kurumlarından farklı olduğunu dile getiren Kaymakam Ahmet Yurtseven ise, “Bence dünyanın en özverili mesleği polisliktir. O nedenle de her şeyin en iyisine layıksınız. Diğer devlet memurları saat 17.00 olduğunda hemen işini bırakıyor. Ancak polislik, çok başka bir meslek. Gönülden yapılması gereken bir iş. Toplum var olduğu sürece, Polis Teşkilatımız da olacak. Bu anlamlı gününüz kutlu olsun” diye konuştu.
İlçe Emniyet Müdürlüğü, yarın saat 10.00'da Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuyla birlikte Polis Haftası etkinliklerine devam edecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.