“Plajda şenlik var” başladı

Karacabey Belediye Başkanlığı tarafından bu yıl “Plajda Şenlik Var” başlığı altında düzenlen plaj spor müsabakları önceki akşam YeniKöy'de düzenlenen açılış töreni ile başladı. İlk karşılaşmaların oynandığı müsabakaların başlangıç vuruşunu Tanju Çolak ile Başkan Ergün Koç birlikte yaptı.

Açılışta konuşan Başkan Ergün Koç, “Bugüne kadar gençlerimize büyük rakamlarda yatırımlar yaptık. Onların sağlıklı ve zeki bir ahlaka, yapıya sahip olabilmeleri için spor alanlarımızı, sosyal alanlarımızı ve faaliyetlerimizi çoğalttık. Heyecanla beklediğimiz projelerimizde bir bir sona yaklaşıyor. Hız kesmiyoruz ve yatırımlarımıza devam ediyoruz” dedi.

Koç'un ardından konuşan Tanju Çolak “Başkanımla daha önce bir araya gelmiştik. Karacabey'e daha önceden gelmiştim. Ancak görüyorum ki yatırımlar hızla büyümüş. İnsana yaptığı yatırımlarda öyle. Ben başkanımla gerçekten gurur duyuyorum ve örnek alınacak bir başkanlık yaptığını savunuyorum. Spor bu anlamda çok büyük bir etken. 2. Dünya savaşı sonrası insanları bir araya getirmek için spor müsabakaları yaparak küs devletleri ortak bir çatı altına toplayıp kırgınlıkların son bulması için adımlar atılmış. Spor birleştiricidir. Spor ortak hareket etmek ve ahlak kurallarını beraberinde getirir. Başkanıma spora verdiği desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Daha sonra turnuvanın ilk karşılaşması için Başkan Koç ile Tanju Çolak sahaya inerek açılış vuruşunu birlikte yaptı. İlk karşılaşmalarda plaj futbolunda Kartalciti ile Çalışkanlar karşı karşıya gelirken galip gelen takım 13-2'lik üstünlükle Kartalciti oldu. İkinci futbol müsabakasında ise Çınaraltı ile Bayramselona karşılaşırken galip gelen takım 6-0'lık üstünlükle Çınaraltı oldu. 

Plaj voleybolunda ise Özkan Sigortacılık ile Five Million, Umutspor ile Sağlıkçılar karşı karşıya gelirken her iki karşılaşmada da 2 seti alarak galibiyeti Özkan Sigortacılık ile Umutspor elde etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.