Plaj müsabakaları sona erdi

Karacabey Belediye Başkanlığı tarafından bu yıl ikincisi “Plajda şenlik var” başlığı altında düzenlenen Geleneksel Plaj Spor Müsabakaları önceki akşam Yeniköy'de düzenlenen etkinlikle son buldu. Tören öncesi canlı müzik gösterisinin yer aldığı etkinlikte, Kartalciti ile Karacabey Belediyesi Destek Spor takımlarının final karşılaşmaları, seyirciler tarafından keyifle izlendi. 

Yaklaşık 1 aydır Yeniköy'de devam eden spor müsabakaları, belediye başkanlığı tarafından hazırlanan kum sahada oynandı. Karşılaşmalarda birbirinden renkli görüntüler ortaya çıktı. İzleyiciler de en az oynayanlar kadar keyif aldı. Karşılaşmalara yediden yetmişe her yaştan vatandaş yoğun ilgi gösterdi.

Karacabey Belediye Başkanlığı Spor Antrenörü Esra Taştekin Palabıyık'ın koordinatörlüğünü yaptığı plaj futbol ve plaj voleybolu müsabakalarında önceki akşam oynanan final karşılaşmaları ile turnuvanın liderleri belli olurken, maç öncesi sahne alan müzik gurubu birbirinden güzel parçalarla geceye renk kattı. Ödül törenine Kaymakam Ahmet Yurtseven, Belediye Başkanı Ergün Koç, Emniyet Müdürü Bülent Kaptan, Gençlik ve Spor Müdürü Hüseyin Kocatürk ile belediye daire amirleri ve vatandaşlar katılım gösterdi.

Sunuculuğunu Beyhan Akınsal'ın yaptığı ödül töreninde Kaymakam Ahmet Yurtseven, futbol karşılaşmalarının birincisi Kartalciti takımına kupalarını verirken, turnuvanın ikincisi olan Karacabey Belediyesi DestekSpor'a ise ödüllerini Başkan Ergün Koç takdim etti. Voleybolda ise birinci Özkan Sigortacılık ödülünü Emniyet Müdürü Bülent Kaplan'ın elinden alırken, ikinci olan Karacabey Belediye Spor'a ise kupalarını Nurgül Özatilla takdim etti. 

Başarı gösteren takımların ödüllendirilmesinin ardından karşılaşmalarda sporcu olarak yer alan bayan sporcular Gizem Gökalp, Beyhan Akınsal ve Aslı Tüydeş'de mansiyon ile ödüllendirildi. Ayrıca spor müsabakalarının hazırlanmasına katkıda bulunan Zabıta Müdürü Ayhan Aksoy, Yeniköy Kamp Amiri Yılmaz Çakır ve Belediye Spor Antrenörü Esra Taştekin Palabıyık'a Başkan Ergün Koç tarafından teşekkür plaketi verildi. Geceye sponsorluk yapan firma temsilcileri de protokol üyelerinden teşekkür plaketi aldı.

Gecenin sonunda konuşma yapan Başkan Ergün Koç “Gerek sahada oynayarak, gerek izlemeye gelerek bu faaliyetimize destek olan tüm vatandaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Güzel Yeniköyümüzün yaz akşamlarını daha hareketli kılmak için başladığımız ve bu yıl ikincisini gerçekleştirdiğimiz organizasyonumuz önümüzdeki senelerde yine devam edecek. Bizler Yeniköy'e bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonrada yatırımlar yapmaya devam edeceğiz. Maalesef bazı Yeniköy ve Malkara'da bulunan işgalciler buranın gözde yerlerini halkın kullanmasına engel olmaktadır. Ancak bizler pes etmeden bu söz konusu alanları ilçe halkının kullanımına açmak için elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.