“Pis Koku” isyanı

Karacabey Saadet Mahallesi 305 Sokak Çamlık altında oturan vatandaşlar, çevrelerinde bulunan kanalizasyon suyunun 5 yıldır sürekli akması nedeniyle zor günler geçirdiklerini söyledi.
            50 haneli bölgede kanalizasyon nedeniyle oluşan pis kokudan perişan hale geldiklerini ileri süren vatandaşlar, Belediye’nin bu sorunu çözmesini istiyor.
            Yaklaşık 5 yıldır bu pis suların aktığını belirten vatandaşlar, “Belediye’ye sıkıntıyı çözmesi için defalarca gittik. Bize hep ‘Halledeceğiz’ demelerine karşın, hiçbir şey yapmadılar. Her seçim döneminde söz verdiler ancak hiç gelmediler. Tek isteğimiz, buraya gelsinler ve kanalizasyon sularının çevreye yaydığı pis kokuyu hissetsinler. O zaman bize daha çok hak verecekler. Bazen çocuklarımız bu suda oynuyor. Çocuklarımızı her zaman kontrol altında tutamıyoruz. Hastalıklarla uğraşıyoruz. Gerçekten perişan haldeyiz” dedi.
             Yaz aylarında evlerinin camlarını açamadıklarını ifade eden 305 Sokak sakinleri, ikinci sınıf insan muamelesi görmek istemediklerini kaydetti.
            Bu sorunun acil olarak çözülmesi gerektiğini belirten vatandaşlar, “Lütfen gelip görsünler. Burada insan yaşıyor. Bu pis kokuyu çekmek zorunda bırakılmayalım. Sözler yerine getirilsin ve bu pis kokudan bir an önce kurtulalım” şeklinde sözlerini noktaladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.