Partilerin listeleri şekilleniyor

Partilerin listeleri şekilleniyor
Karacabey Milliyetçi Hareket Partisi, Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi üyesi aday adaylarını 16 Şubat 2009 tarihinde açıklayacağını duyurdu.
MHP ilçe binasında Belediye Meclis ve İl Genel Meclis üyesi aday adaylarıyla buluşan Başkan Adayı Ayhan Tayfur, projelerini anlattı ve çalışma arkadaşlarıyla, bilgi alışverişinde bulundu.
16 Şubat’ta aday kadrosunu açıklayacaklarını belirten Tayfur, Karacabey’e daha etkin hizmet verebilecek isimlere öncelik verdiklerini kaydetti. MHP’de Belediye Meclisi üyeliği için Dr. Zafer Birinç, Bülent Şen, İbrahim Akbay, Fahri Köfteci, Vedat Mert isimleri konuşulurken, İl Genel Meclis üyeliği için ise, Necdet Karakiraz, Ayhan Çolak ve Kani Bereket’in isimlerinin ön planda yer alabileceği belirtildi.
DP’de Ömer İşçan
Demokrat Parti ağır toplarından Ömer İşcan’ın İl Genel Meclis Üyeliği için başvuru yaptığı öğrenildi. Doğruyol Partisi’nde uzun yıllar ilçe başkanlığı ve İl Genel Meclisi Üyeliği yapan İşcan’ın başvurusunun memnuniyet verici bulunduğu dile getirilirken, kendisine birinci sırada yer verildiği ileri sürüldü.
Ufuk Kilci ANAVATAN’da
Belediye Başkan adayı Erol Onur’un önderliğinde çalışmalarını sessiz ve derinden sürdüren ANAVATAN Partisi’nin İl Genel Meclisi’nde Ufuk Kilci ile Birol Bektaş’ın isimleri öne çıktı.
ANAP’ın İl Genel Meclisi listesinde Ufuk Kilci’nin birinci sırada, Birol Bektaş’ın ise ikinci sırada yer aldığı söylenirken, tüm isimlerin bugün netleşeceği öğrenildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.