Parti ayrımı yapmaksızın hizmet edeceğiz

Parti ayrımı yapmaksızın hizmet edeceğiz
*Dün Ziraat Odası’nı ziyaret eden CHP Belediye Başkan Adayı Enver Kartal, Belediye Meclis Üyesi Adayı Bülent Fıcıçı ve İlçe Başkanı Orhan Karabaş, genç ve dinamik bir ekiple yola çıktıklarını belirterek, destek istedi.
Karacabey Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Enver Kartal, İlçe Başkanı Orhan Karabaş ve CHP Belediye Meclis Üyesi Adayı Bülent Fıçıcı ile birlikte Ziraat Odası’nı ziyaret etti.
Geçtiğimiz günler CHP’den adaylığını açıklayan Enver Kartal, seçim çalışmaları doğrultusunda dün Ziraat Odası Başkanı Nuri Karaca, Meclis Başkanı Hasan Karahasanoğlu ve yönetim kuruluyla bir araya geldi.
Karacabey ve Türk tarımının masaya yatırıldığı ziyarette, CHP Belediye Başkan Adayı Enver Kartal, iyi bir ekip kurduklarını ve parti ayrımı yapmaksızın halka beklenen hizmeti vereceklerini belirtti.
Genç ve dinamik 15 kişiyle yola çıktıklarını yineleyen Kartal, yerel seçimlerde Ziraat Odası’ndan destek istedi.
Kartal’ın adaylığını açıklamasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Ziraat Odası Başkanı Nuri Karaca, kurum olarak tüm partilere eşit davrandıklarını söyledi. CHP’nin çalışmalarını beğendiğini vurgulayan Karaca, yerel seçimler öncesinde ilçede çirkin olayların yaşandığına dikkat çekti.
Belediye Başkanı Ergün Koç’un seçimlere 3 kala AK Parti’ye geçmesini doğru bulmayan Karaca, Belediye Başkan Adayı Enver Kartal ve CHP İlçe yönetimine çalışmalarında başarı diledi.
CHP Belediye Meclis Üyesi Bülent Fıçıcı, AKP ile gelinen noktanın ortada olduğuna dikkat çekti. İnsanların mutsuz olduğunu dile getiren Fıcıçı, yerel seçimlerin AK Parti’ye olan tepkiyi ortaya koymak için fırsat olduğunu belirtti.
AK Parti’yi eleştiri yağmuruna tutan CHP İlçe Başkanı Orhan Karabaş ise, tarım sektörü başta olmak üzere bir çok alandaki sıkıntıları her fırsatta dile getirdiklerini belirtti. Karacabey’deki hizmete talip olduklarını vurgulayan Karabaş, iyi bir ekiple büyük işlere imza atacaklarını sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.