Özge Hacer, Karacabey’in gururu oldu

Uğur Dershanesi öğrencisinin başarısı yüzleri güldürdü:
Özge Hacer, Karacabey’in gururu oldu
*Hacer, OKS’de Karacabey birincisi, Bursa’da
88. sırada yer alırken, Türkiye’de ise 1691. oldu.
*Karacabey’den sınava katılan 915 öğrenci
arasından birinciliğe ulaşan Özge Hacer
sonuçtan çok memnun olduğunu ve başarının
düzenli çalışmayla yakalanabileceğini söyledi.
Karacabey Uğur Dershanesi öğrencisi Özge Hacer önceki gün açıklanan sınav sonuçlarının ardından, MF ve TM puan türlerinden  465.828  puan alarak ilçe birincisi oldu. Karacabey Cumhuriyet İlköğretim Okulu 8-A sınıfı öğrencisi Özge Hacer başarısını okul öğretmenlerine ve Uğur Dershanesi’ne borçlu olduğunu belirtti. “Uzun süre düzenli çalıştım. Uğur Dershaneleri ve okulumdan yardım aldım. Mutluluğumu ailem, arkadaşlarım ve öğretmenlerimle paylaşıyorum. Başarı varsa, emeğimin karşılığıdır diye düşünüyorum” dedi.
Karacabey birinciliği ve onlarca dereceyle eğitimdeki kalitelerinin tartışılmaz olduğunu belirten Uğur Dershaneleri Kurucusu Mehmet Yıldız, “Uğur Dershanesi 39 yıldır öğrencilerinin geleceği için çalışıyor. Uğur Dershanelilerin çok iyi bildiği bir şey var; Eğitimciliğin gönül işi olduğudur. Biz de gönlümüzü eğitime verdik, öğrencilerimizin geleceği ailelerinin beklentilerini gerçekleştirmek için yüreğimizi koyduk. Dershanemiz bu güveni, bu başarıyı her yıl sonunda somutlaştırarak  taçlandırıyor.
 OKS Sınavında büyük bir başarı elde eden öğrencimiz Özge Hacer, Türkiye genlinde 1691’ci sırada, Bursa’da 88’inci ve Karacabey’de birinci oldu. Bizler, hızla değişen dünyaya, değişime açık, Atatürk devrimlerinden sapmadan başarmayı alışkanlık edinmiş gençler yetiştirmek için çabalıyoruz. Öğrencilerimizin gösterdiği başarıdan dolayı mutluyuz. Dershanemiz tercihler sırasında da öğrencilerimizin yanında olacaktır. 11-20 Temmuz tarihleri arasında başlayacak tercihlerde öğrenciler il ve Türkiye sıralamasını göz önüne olarak tercihlerini yapmalıdır” diye konuştu.


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.