“Özel Gece”ye davet

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kutlu olsun:

Karacabey Tüm Engelliler Kültür Sanat Dayanışma ve Spor Derneği bugün kutlanacak, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” nedeniyle özel bir gece düzenliyor.
    İlk olarak bugün saat 10.00'da Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla start alacak Engelliler Günü etkinliği, akşam saat 19.30'da “Dünyaya Geldik Bir Kere” adını verilen özel bir geceyle devam edecek.
    Dernek Başkanı Kadir Altıneler, özel geceyle ilgili yaptığı bilgilendirmede, Karacabeyli yardımsever bayanların podyuma çıkarak mankenlik yapacağını söyledi. Altıneler ayrıca, Karacabeyli engellilere Mesleki Eğitim Merkezi'nce de destek vereceğini ifade etti.
    Şükran Yemişçioğlu Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek özel gece mini bir kokteyl ile start alacak. Kültür merkezinin giriş salonunda Halk Eğitimi Merkezi'nin engelli kursiyerleri tasarladıkları el işlerini katılımcıların beğenisine sunacak. Kendilerine destek verildiğine neler yapabildiklerini gözler önüne serilecek olan engellilerin özel gecesi daha sonra Karacabey Mesleki Eğitim Merkezi'nde kuaförlere usta öğreticilik yapan Füsun Semerci'nin yetiştirdiği 8 öğrenci 4'ü kız 4'ü de erkek engellinin saçlarına birbirinden farklı şekiller verecek.
    Öğrencilerin sergileyeceği Saç Show'un ardından program, Karacabey'in başarılı modacılarından Seviç Moda Evi'nin sahibi Sevinç Turgu'nun tasarlamış olduğu giysiler engellilerle birlikte sahne alacak olan ilçenin tanınmış bayanlarının yapacağı mankenlikle devam edecek.
    Gecede ayrıca Bursa Karacabeyliler Derneği yöneticilerinin bir engelliye aldığı akülü tekerlekli sandalyenin de sahibine teslim edileceği bildirildi.
    Program ayrıca, Bursa'nın gözde mekanlarından Sera Bar'ın solistleri Sezgin Can, Tuğba Akyol ve Didem Çınar'ın seslendireceği birbirinden güzel parçalarla son bulacak.
    Karacabey Tüm Engelliler Kültür Sanat Dayanışma ve Spor Derneği Başkanı Kadir Altıneler, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” nedeniyle düzenleyecekleri etkinlikte tüm ilçe halkının davetli olduğunu sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.