Özcan’ın ihraç edileceği “Balon” çıktı

Özcan’ın ihraç edileceği “Balon” çıktı
Karacabey AK Parti Belediye Meclisi Üyesi Özcan Arslan’ın AKP  İl Başkanlığı’nca ‘kesin ihraç’ istemiyle disiplin kuruluna gönderildiği yolundaki iddialar kafa karıştırdı. 
Önceki gün MELTEM’e yaptığı açıklamalarda Belediye Başkanı Ergün Koç’un AK Parti’ye katılımının zarar vereceği yönünde eleştirilerde bulunan Özcan Arslan’ın, İl Başkanı Sedat Yalçın tarafından ihracı istendiği haberleri ortaya çıktı.
 İlk olarak görüştüğümüz AKP Meclis Üyesi Özcan Arslan’ın konuyla ilgili kendisine ulaşan bir bilgi olmadığını belirterek, iddiaların “Balon” olabileceğini söyledi. AKP İlçe Başkanı Halit Türkkan, Özcan Arslan’ın ihracı yönünde her hangi bir taleplerinin olmadığını ifade etti. Türkkan ayrıca, İl yönetiminden de kendisine bu konuyla ilgili bir bilgi ulaşmadığını vurguladı. Son olarak telefonla görüştüğümüz AKP İl Başkanı Sedat Yalçın, böyle bir olaydan haberi olmadığını, şu anda Ankara’da bulunduğunu ve  dönünce konuyu değerlendireceklerini söyledi.
 İl ve İlçe yöneticileri Özcan Arslan’ın disipline gönderildiği yönünde hiçbir bilgisi olmadığını açıklarken, bu konuda yalnızca AK Parti Belediye Meclis Üyesi Murat Erol konuştu ve ihraç olayını doğruladı.
 AK Parti Belediye Meclis Üyesi Özcan Arslan’ın partisinden ihraç edileceği yönünde çıkan haberlerin nereden ve nasıl çıktığı tartışma yaratırken, bu işin arkasında kimin ya da kimlerin olduğu merak konusu oldu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.