Özatilla, M.Kemalpaşa Kadın kollarını konuk etti

Özatilla, M.Kemalpaşa Kadın kollarını konuk etti
Karacabey AK Parti Kadın Kolları önceki gün parti binasında, Mustafakemalpaşa Kadın Kolları yönetimini konuk etti.
AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nurgül Özatilla, en yakın komşuları olan Mustafakemalpaşa AKP Kadın Kolları yönetimini ağırlamaktan memnun olduklarını belirtti. Özatilla, “Arkadaşlarım çarşamba ve perşembe günleri mahalle ziyareti yapıyor. Şuan bazı arkadaşlarımız burada yok. Ramazan Bayramı’nda olduğu gibi Kurban Bayramı’nda da yoksul ailelere yardım kampanyamız sürüyor. Yoksul çocukları giydirmeye devam ediyoruz. 22 Temmuz Genel Seçimlerinde bütün engellemelere rağmen, seçmen AKP’yi ezici çoğunlukla tek başına iktidar yaptı. Meclis Başkanı ve Cumhurbaşkanı’nı seçtik. AKP’ye güven veren halkımıza biz de kadın kolları olarak hizmet etmek zorundayız. En kısa zamanda Mustafakemalpaşa Kadınlar Kolu yönetimine ziyaret ederek aramızdaki bağı kuvvetlendireceğiz.” dedi.
Mustafakemalpaşa AKP Kadın Kolları Başkanı Mine Borazan’da, “Sıcak karşılama bizleri son derece memnun etti. Komşu İlçe Kadınlar Kolu yönetiminin ziyaretini sabırsızlıkla bekleyeceğiz” diye konuştu.
Özatilla’ya bir buket çiçek sunan, Mustafakemalpaşa AKP Kadın Kolları Başkanı Mine Borazan, çalışmalarında başarılar dileğinde bulundu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.