Ondört Eylül’ün dâhilerine tam not!

“Bilim, Fen ve Teknoloji Şenliği”ndeki birbirinden güzel çalışmalar hayran bıraktı:

Programa Kaymakam Dursun Balaban, Belediye Başkanı Ergün Koç, Belediye Başkan Yardımcısı Seçkin Eken, Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin, Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Arı, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Yaşar Gökbayrak, HEM Müdür Başyardımcısı Hanifi Kılıç, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

Fen ve Teknoloji Öğretmeni Ece Hırçın Aksakal önderliğindeki öğrenciler; Stres ölçer, Aynalar, DNA Modeli, Parametre Modeli, Durgun Elektrik, Maddenin tanecikli yapısı, sütten ve sirkeden plastik elde edimi gibi çok çeşit bilimsel çalışmalarıyla tam not aldı.

14 Eylül İlköğretim Okulu’nun her geçen yıl yükselen başarısına dikkat çeken Kaymakam Dursun Balaban, öğrencilerin çalışmalarıyla gurur duyduklarını belirtti. Balaban, şenliğe önderlik eden Okul Müdürü Osman Genç ile Fen ve Teknoloji Öğretmeni Ece Hırçın Aksakal ve tüm öğretmenlere teşekkür etti.

İş Bankası’ndan satranç odası!

Türkiye İş Bankası Karacabey Şubesi, öğrencilerin zihinlerini geliştirmeleri amacıyla 14 Eylül İlköğretim Okulu’nda “Satranç Odası” kurdu.

            İş Bankası Karacabey Şubesi Müdürü Hikmet Yılmaz ve personelin de katıldığı “Satranç Odası” açılışına ilgi yoğundu.

            İş Bankası Karacabey Şubesi’nin öğrencilerin zihinsel gelişimine katkıda bulunmasına teşekkür eden Kaymakam Dursun Balaban ile beraberindekiler, öğrencilerin satranç karşılaşmasını da izleyerek taktikler verdi.

            Okul Müdürü Osman Genç de kendilerine böylesine anlamlı destekte bulunan İş Bankası Karacabey Şubesi’ne teşekkür etti. Genç, sabahçı öğrencilerin öğlende, öğlenci öğrencilerin de sabahları satranç odasını kullanabileceklerini ve bu şekilde eğitim öğretim aksamayacağını sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.