Ömür boyu mutluluğa “Evet” dediler

Karacabey Belediyesi personeli ve ilçenin sevilen hakemlerinden Şaban Çolak (Collina) ile Belediye Emeklisi Gönül Çolak’ın oğlu Cüneyt Çolak, Zehra Çelik’in biricik kızı Neslihan Şimşek ile dünya evine girdi.
Taha Düğün Salonu’nda yapılan görkemli düğüne çok sayıda davetli katılırken, aileleri bu mutlu günlerinde yakınları yalnız bırakmadı. Nikâhlarını, Belediye Başkanı Ali Özkan’ın imza altına aldığı genç çiftin mutluluğu ise görülmeye değerdi.
Birbirlerine yaşam boyu beraberlik sözü veren genç çiftin yüzlerinden eksik olmayan gülücüklerini paylaşan davetliler, kendilerine ömür boyu mutluluk diledi. Çocuklarının mürüvvetlerini görme mutluluğunu yaşayan her iki aile üyeleri de törene gelen konuklarla yakından ilgilendi. Geç saatlere kadar süren törende gönüllerince eğlenen Neslihan ile Cüneyt, mutluluklarını sevdikleriyle coşku içinde kutladı.
Yaşamlarını birleştirerek mutluluğa yelken açan Neslihan ve Cüneyt çiftini Meltem ailesi olarak kutlar, yeni evli çifte bitimsiz mutluluklar dileriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.