Öktemler’in mutlu günü

Karacabey’in tanınmış iş adamlarından kuyumcu Rafet Öktem’in kızı Çağla ile AKP Bayburt Milletvekili Ülkü Güney’in büyük oğlu Güçlü, dillere destan bir törenle dünya evine girdi. Ankara Sheraton Oteldeki düğünde genç çiftlerin nikah tanıklığını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Doğan yaptı.
 Merve – Rafet Öktem çiftinin kızı Çağla Öktem, Melike-Ülkü Güney çiftinin oğlu Güçlü Güney ile önceki akşam Sheraton Büyük Balo Salonu’nda düzenlenen nikâh töreniyle yaşantılarını birleştirdi. Öktem ve Güney aileleri, bu büyük mutluluğu, kendilerini yalnız bırakmayan dostlarıyla gecenin sonuna kadar paylaştı.
Güney’in oğlunun nikâh töreni, AKP, CHP, DYP ve ANAP’ta siyaset yapan çok sayıda ismi de buluşturdu.
Çağla ve Güçlü’nün nikâh törenine, İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, Devlet Bakanı Said Yazıcıoğlu, Çalışma Bakanı Faruk Çelik, Tarım Bakanı Mehdi Eker, Eski İçişleri Bakanı Mehmet Gazioğlu, Bursa Valisi Şahabettin Harput, Karacabey’den seçkin davetliler, DYP ve ANAP’lı çok sayıda eski bakan ve milletvekili katıldı.
Başbakan tebrik etti
Öktem ve Güney ailelerinin Sheraton Oteli’ndeki düğününe, eşi Emine Erdoğan ile birlikte katılan Başbakan Erdoğan, törendeki konuşmasında evliliğin uzun bir yolculuk olduğunu belirterek, “İyi günü var, kötü günü var. Fedakárlık ve feragat istiyor. İnanıyorum ki bu fedakárlık ve feragat daim oldukça mutluluğunuz da ziyade olacaktır. Ben de vatanımıza, milletimize faydalı nesiller Allah’tan temenni ediyorum” dedi. Erdoğan ve Aydın Doğan, daha sonra yeni evli çift ve aileleri ile birlikte fotoğraf çektirdi. Geline evlilik cüzdanını Başbakan Erdoğan verdi.
Bir süre karşılıklı olarak atışan Doğan Medya Grubu Patronu Aydın Doğan ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Öktemler ve Güney ailelerinin düğününde ilk kez bir araya geldi. Çağla ve Güçlü’nün nikah töreni bu sürpriz buluşma ile ülke gündemine oturdu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.