Öğrencilerden örnek davranış

Bursa Ali Osman Sönmez Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri, dün Karacabey'de halkın kan bağışına daha fazla önem vermesi amacıyla el broşürleri dağıttı.
    Sevgi Yolu önünde, “Kan Acil Değil, Sürekli İhtiyaçtır” konulu broşürleri vatandaşlara ulaştıran ve kan bağışının önemine dikkat çeken Şeyma Toy ve Betül Özdemir isimli öğrenciler, şu ana kadar Bursa genelinde 400 bağışçıya ulaştıklarını söyledi.
    Türk Kızılayı'nın, “Bir İyilik Yap” projesi kapsamında örnek bir davranışa imza atan Bursa Ali Osman Sönmez Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri, Bursa ve ilçelerini gönüllü olarak gezerek, kan bağışının artmasına yardımcı oluyor.
    Beraberinde Merve Beyza Öztürk, Beyza Oğrak ve Cevher Yazıcı isimli öğrenci arkadaşlarıyla birlikte projeye destek verdiklerini belirten Karacabeyli öğrencilerden Şeyma Toy, “Bursa Kızılay Kan Merkezi'nin kan bağışı düzenlediği her yere giderek, halka broşürler dağıtıyoruz. Dağıttığımız broşürlerle kan bağışının önemine dikkat çekiyoruz. Kan bağışına olan ilginin her geçen artması bizleri çok mutlu ediyor. Halkımızı “Sürekli Kan Bağışçısı” olmaya davet ediyoruz” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.