Öğrenciler, Polis Gençlik Koşusu’nda

10 Nisan Polis Haftası nedeniyle dün düzenlenen 163. Polis Gençlik Koşusu’na Bakırköy İ.Ö.O, 14 Eylül İ.Ö.O., Ş. Serkan Şahin İ.Ö.O. ve Uluabat İ.Ö.O. öğrencileri fırtına gibi esti.
Bakırköy İ.Ö.O., Küçük Kızlar, Küçük Erkekler ve Yıldız Erkeklerde, 14 Eylül İlköğretim Okulu Yıldız Erkeklerde, Uluabat İlköğretim Okulu’da Yıldız Kızlar ve Yıldız Erkeklerde, Ş. Serkan Şahin İlköğretim Okulu’da Yıldız Kızlar ve Erkeklerde dereceye girmeyi başardı.
Milli Eğitim Müdürlüğü Lig Heyeti’nin organizasyonluğundaki koşuya, polisler de destek verdi. İlk olarak 1000 metre Küçük Kızlarda; Atatürk İlköğretim Okulu’ndan Sevda Topik birinci, Taşlık İlköğretim Okulu’ndan Asya Yıldırım ikinci ve Bakırköy İlköğretim Okulu’ndan Vasfiye Gediktaş ise üçüncü olmayı başardı.
1200 metre Küçük Erkeklerde Ömer Matlı İlköğretim Okulu öğrencisi Murat Öner ipi göğüslerken, Bakırköy İlköğretim Okulu’ndan Engin Dilmek ikinci, İstiklal İlköğretim Okulu’ndan Müslüm Gündüz’de üçüncü oldu.
2000 metre Yıldız Kızlarda, Uluabat İlköğretim Okulu’ndan Büşra Keskin birinciliği elde ederken, Ş. Serkan Şahin İlköğretim Okulu’ndan Yağmur Çeçen ikinci, Ömer Matlı İlköğretim Okulu öğrencisi Hilal Özçelik ise üçüncü oldu.
3000 metre Yıldız Erkeklerde, Ş. Serkan Şahin İlköğretim Okulu’ndan Ferhat Öztürk birinci, Bakırköy İlköğretim Okulu öğrencisi Yalçın Dursun ikinci, Uluabat İlköğretim Okulu’ndan Mikail Tilki ise üçüncü olmayı başardı.
3000 metre Genç Kızlarda birinciliği Karacabey Anadolu Lisesi’nden Ayşen Yılmaz elde ederken, Sadık Yılmaz Anadolu Ticaret Meslek Lisesi’nden Rukiye Aydın ikinci, İ.M.K.B Lisesi’nden Emine Öçgel’de üçüncü olarak yarışmayı tamamladı.
5000 metre Genç Erkekler kategorisinde 14 Eylül İlköğretim Okulu’ndan Ferhat Taşdelen birinci, İ.M.K.B Lisesi’nden Halil Derinoğlu ikinci ve 14 Eylül İlköğretim Okulu’ndan Mehmet Özer üçüncü olarak koşuyu tamamladı.
Atatürk Kültür Parkı’nda düzenlenen “Polis Gençlik Koşusu”nda 500 öğrenci katılırken, dereceye girenlere ödülleri yarış sonrasında Emniyet Amiri Ömer Koparan, İlçe Gençlik Spor Müdürü Şaban Bayraktar, İlçe Lig Heyeti Sekreteri Mehmet Şentürk ve organizasyonda görev alan beden eğitimi öğretmenleri tarafından verildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.