Öğrenciler bayrama hazır

Hayırsever Meliha Turan’dan Şehit Serkan Şahin İlköğretim Okulu’na bando kıyafeti
Karacabey Şehit Serkan Şahin İlköğretim Okulu’na Hayırsever Meliha Turan tarafından bando kıyafetleri bağışlandı.
Okula verdiği önemli destek nedeniyle Hayırsever Meliha Turan’a plaket verildi. Okulda düzenlenen törene Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Şube Müdürü Mehmet Arı, Esentepe Mahalle Muhtarı Ali  Işık ve Okul Aile Birliği temsilcileri katıldı.
Okul Müdürü Menderes Girgin yaptığı açıklamada, “Yardımsever Meliha Turan daha önce de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında öğrencilerimizi sevindirmişti. Geçen yıl okulumuzu ziyarete geldiğinde kendisine bando kıyafeti ihtiyacımız olduğunu söylemiştik. Kendisi de bize bu eksikliği seve seve karşılayabileceğini dile getirmişti. Şimdi de verilen bu sözü yerine getirdi. Sayın Meliha Turan’a verdiği emek ve okulumuza yaptığı yardımlardan dolayı teşekkür ederim” dedi.
Esentepe Mahalle Muhtarı Ali Işık da, desteklerinden dolayı Hayırsever Meliha Turan’a teşekkürlerini iletti.
Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın ise, “İlçemizde böyle yardımsever vatandaşlarımızın olması beni memnun etti. Hayırsever vatandaşımıza okulumuza yapmış olduğu yardımdan dolayı ve bayram üzeri öğrencilerimizi sevindirdiği için teşekkür ederim” diye konuştu.
Daha sonra Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Hayırsever Meliha Turan’a teşekkür plaketi sundu. Son olarak da, getirilen bando kıyafetlerini çok beğenen öğrenciler Hayırsever Turan’a teşekkür etti ve birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.
Hayırsever Meliha Turan, kendi elleriyle hazırladığı bando kıyafetlerinin öğrencileri sevindirmesinin en çok kendisini çok mutlu ettiğini dile getirdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.