Öğrenci servis sürücülerine seminer

Karacabey Milli Eğitim Müdürlüğü, Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı tarafından okul servisi sürücülerine ‘Taşımalı Öğrenci Servis Yönetmeliği’ hakkında eğitim semineri verildi.
    Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Aydın, ilçe emniyet müdürlüğünde görevli trafik polisi Ahmet Mutlu ve jandarma trafik tim komutanı İbrahim Ece tarafından verilen seminer, Toki ilköğretim okulunda düzenlendi.
    Çok sayıda servis sürücüsünün katıldığı seminerde sürücülere, çocukların daha güvenli taşınması ve taşıma esnasında dikkat edilmesi gereken konular anlatıldı.
    Geleceğin teminatı olan çocukların huzur ve güven içerisinde evinden okula, okulundan evine gitmesi gerektiğini söyleyen ve bunun için de ne gerekiyorsa yapılacağını belirten yetkililer, okul servisi sürücülerine, taşımalı öğrenci servis yönetmeliği hakkında detaylı bilgiler vererek, sürücülere eksikliklerini gidermeleri için ek süre verdiler.
    Sorunların ve çözüm yollarının konuşulduğu seminerde servis sürücüleri, Endüstri Meslek Lisesi önünde bulunan delinatörlerin kaldırılması gerektiği konusunda görüş bildirdiler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.