Oğlumun kanı yerde kaldı!

Gözü yaşlı anne, benzinlik cinayetini hala aydınlatılamamasına isyan etti:
Karacabey’de 22 Ekim 2008 tarihinde Boğaz Yolu üzerindeki Akkuş Petrol İstasyonu’nda pompacı olarak çalışan Hasan İnecikli (48) ve Emrullah Uzer (40)’in, av tüfeği ile öldürülmesi olayının hala aydınlatılamaması aileleri perişan etti.
            2 pompacının hunharca öldürülmesi olayındaki sır perdesi 9 aydır gizliliğini korurken, Emrullah Uzer’in annesi Refiye Uzer, duruma isyan etti.
            “Yavrumun katil yada katilleri hala dışarıda. Kanı yerde kaldı” diyen gözü yaşlı anne Refiye Uzer, olayın henüz aydınlatılamamasından yakındı. Oğlunu hatırladıkça göz yaşlarına hakim olamayan acılı anne, gecelerin kabusa dönüştüğünü söylüyor.
            Uzer’in 4 ve 10 yaşlarındaki minik çocuklarının, babalarının hala geri döneceğini düşündüğünü anlatan gözü yaşlı anne, avukat tutarak mahkemeye başvuracağını açıkladı.
            Demokratik haklarını sonuna kadar kullanacaklarına dikkat çeken anne Refiye Uzer, adaletin yerine gelmesini istediğini vurguladı.
            Aynı işyerinde diğer oğlu Hayrullah Uzer’in de çalıştığına değinen gözü yaşlı anne, bu olayın ardından ona bir şey olmasından tedirginlik duyduklarını dile getirdi.
            Benzinlik cinayetiyle ilgili gözaltına alınan Bülent Köse’nin, 4 ay boyunca cezaevinde yattığını ve suçsuz bulunduğunu belirten Refiye Uzer, oğlunun katil yada katillerinin bir an önce ortaya çıkartılmasını istedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.