Neşe dolu 23 Nisan

Karacabey Şehit Bahadır Tayfur ilköğretim Okulu'nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşku ve neşeyle kutlandı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşıyla başlayan programda, Okul Müdürü Mehmet Aksu'nun günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından sunumunu Kadir Yılmaz  gerçekleştirdiği kutlamalar mest etti.
Velilerin katılımı ile şölen havasında geçen bayram büyük bir ilgi görürken, hazırlamış oldukları gösterilerini kocaman yüreklerle sunan öğrenciler de tam not aldı.
Okul Bahçesi'nin bayram havasındaki kırmızı beyaz balonlarla süslenen görüntüsü ise görülmeye değerdi. Misafirlerin kapıda şeker ve kolonyayla karşılanması ise büyük memnuniyet yarattı. Rengarenk kıyafetleriyle, büyüklere adeta taş çıkartan muhteşem performanslarıyla dikkatleri çeken öğrenciler 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşarken izleyenleri de büyüledi.
1-A Sınıfı “Aşuk ve Maşuk”, “Almanca ve Rusça şiiri”, “Ağlayan Kelebekler, 1-B Sınıfı “Anadolu Ateşi”, 1-C ve 1-D Sınıfı “23 Nisan gösterisi”, 2-A Sınıfı “Silifke”, 2-B, 2-C, 3-A ve 3-B “Potbori Oyunu”,  etkinlikleriyle öğrenciler cıvıl cıvıl bir görüntü sergilerken, müzik eşliğindeki nefes kesen güzellikteki gösterileriyle de hayranlık yarattılar. 1-A Sınıfından Altuğ Eriş'in Whu-Shu gösterisi, 4-A sınıfından Ceren Karakaş'ın ve 4-B sınıfından Sude Ünen'in okudukları şiirler büyük alkış toplarken, Jimnastik grubunun performansı ise göz doldurdu. Törene katılan veliler çocuklarıyla gurur duyarak duygulu anlar yaşarken hafızalardan silinmeyecek bir bayram geçirdiler. Şehit Bahadır Tayfur'lu öğrencilerde büyük emeklerle hazırlandıkları programda destek veren tüm öğretmenlerine teşekkür ettiler.
    Büyük beğeni toplayan kutlamaların sonunda “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” etkinliği çerçevesinde düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrenciler onurlandırıldı. Resim Kategorisinde;  Ana Sınıfı'ndan, “Meryem Can, Berkay Şen, Yağmur Nayır, Serra Döner”, 1.Sınıflardan “Yağmur Taşkokon, Nehir Deniz, Oğuzhan Uyar, Irmak Korku”, 2.Sınıflardan “Eren Saygı, Yağmur Çalışkan, İrem Saygı”, 3.Sınıflardan “Ceyda Önder, Ertuğrul Ay, Esma Erdoğan, 4. Sınıflardan Nisa Gökçe Yetişen, Enes Burhan, Furkan Özkan”, Şiir Kategorisinde; “Gamze Çalıbaşı, Emre Aksu ve Şeyma Akkoyunlu” dereceye girdi. Öğrencilerin ödüllerini, okula adı  verilen Şehit Bahadır Tayfur'un babası Ayhan Tayfur, Okul Müdürü Mehmet Aksu, Müdür Yardımcıları Emre Dinçer ile Turan Portakal, Matematik Öğretmeni Süleyman Turhan ve Okul Aile Birliği Başkanı Filiz Keçeci takdim etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.