Narhın’dan güç birliği çağrısı

Narhın’dan güç birliği çağrısı
İşçi Partisi Karacabey İlçe Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Narhın, 2009 Mart’ında yapılacak yerel seçimlerin psikolojik savaş ortamında gerçekleşeceğini iddia etti.
Narhın, Türkiye’nin içinde bulunduğu durumun yurt içi ve dışındaki güçler tarafından son derece tehlikeli bir şekilde kullanıldığını belirterek, psikolojik savaşın yerel seçimlerde kullanılacağını kaydetti.
Narhın, yaptığı açıklamada siyasi partilerin milli politika üretemediğine değinerek, ulusal bütünlüğün sağ-lanması için güç birliği yapılması çağrısında bulundu.
Narhın, “Ülkemizdeki siyasi partiler milli programlar yapamadıkları gibipartiler arasında da güç birliğinin gerçekleşmesi zor görünmektedir. Ancak, milli birlik çevresinde gerçekleşemeyen bir seçimin sonucu 2004 yılının Mart ayında ortaya çıkan sonuçtan çok daha ağır olacaktır. Bu durumda da Türkiye’nin ödemek zorunda kalacağı fatura çok ağır olacaktır. Bu gün dünyadaki ekonomik krizin Türkiye’ye yansıması ile birlikte kriz daha da derinleşmektedir. Kriz ekonomiden, sosyal yaşantımızda ve milli değerlerimizde büyük erozyona yol açacağı gibi, birbirimize olan insani ilişkileri de yaralayacaktır.
Bu gün halkımız yürütülmekte olan bölücü psikolojik savaşın sonucu iflaslar ve icra dairelerindeki durumları ile büyük kayıplar vermekte ve baskı altında kalmaktadır. Bu durumu yaratan AKP iktidarına karşı kendini milli sayan güçlerin yerel seçimlerde bir çatı altında güç birliğine gitmesi gerekmektedir. İşçi partisi olarak bize düşen görevi yerine getirerek bu duruma karşı dur diyecek bütün partileri güç birliği yapmaya çağırıyoruz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.