Nakliyecilerden Koç’a teşekkür

Karacabey Taşıyıcılar Kooperatifi, Belediye Başkanı Ergün Koç’a kamyoncu esnafına yaptığı hizmetlerden dolayı plaket verdi.
 Başkan Koç, Türkiye’nin ikinci ve Güney Marmara Bölgesi’nin en büyük kamyon filosuna sahip Taşıyıcılar Kooperatifi’ne yatırım ve hizmetlerin aralıksız devam edeceğini belirtti.
Törene, Belediye Encümen Üyesi Sedat Karakaşlar’ın yanı sıra, Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Fuat İlhan, Başkan Yardımcısı Hüseyin Süzen, yöneticiler Kazım Atan, Mahmut Güney, Ramazan Bay ve çok sayıda nakliyeci katıldı.
Kooperatif Başkanı Fuat İlhan, 180 üyeli Taşıyıcılar Kooperatifi’nin Karacabey’e yılda 25 milyon YTL’lik ekonomik katkıda bulunduğuna dikkat çekti.
Önemli bir kuruluş olduklarının altını çizen Fuat İlhan, Başkan Koç’un kendilerine altyapı hizmetleriyle birlikte asfaltlama, ağaçlandırma ve ışıklandırma çalışmalarıyla büyük destek verdiğini kaydetti.
Belediye Başkanı Ergün Koç, kamyoncu esnafının çoluk, çocuğunun rızkını temin etmek amacıyla gecesini gündüzüne katarak, ailesine ve ülke ekonomisine katkıda bulunduğunu söyledi. İlçenin tüm esnafına ve insanlarına en değerli yatırım ve hizmetleri sunmayı hedeflediklerini kaydeden Koç, “İnsanlarımızın beklentilerini karşılamak, modern bir ilçe ortaya çıkarırken, insanlarımızı mutlu görmek bilin ki bizi daha mutlu ediyor. Esnafımıza ve Karacabey halkına hizmetlerimiz hiç azalmadan devam edecektir. Yakında yeni projelerimizi de hayata geçireceğiz.” sözleriyle yeni yatırımların da müjdesini verdi.
Konuşmaların ardından Kooperatif Başkanı Fuat İlhan, Başkan Koç’a teşekkür plaketini sundu. Plaketi teslim alan Başkan Koç, daha sonra esnafın yeni isteklerini dinledi ve kendileriyle sohbet etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.