Mustafakemalpaşa Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Artan atandı

Uzun yıllardan beri Sadi Kurtulan ve Mustafa Eren tarafından vekaleten yürütülen Mustafakemalpaşa Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Abdulgani Artan, Milli Eğitim Bakanlığı’nın 23-09-2009 tarihli kararnamesi ile asaleten atandı.
            1988 yılında matematik öğretmeni olarak Yozgat ilinde göreve başlayan Abdulgani Artan, 1991-2002 yılları arasında Bingöl ilinin çeşitli liselerinde öğretmen ve yönetici olarak görev yaptı. 2002-2006 yılları arasında Balıkesir ili Dursunbey ilçesi İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevinde bulundu. 03 Ocak 2006 tarihinden itibaren ilçemizde Milli Eğitim Şube Müdürü olarak görevini sürdürdü.
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından çeşitli tarihlerde düzenlenen; Eğitim yönetimi, mali mevzuat, toplam kalite yönetimi, taşınır mal yönetimi, özel eğitim ve rehberlik, büro yönetimi ve iletişim teknikleri, işletmelerde meslek eğitimi, bilgisayar kullanımı, İngilizce dil eğitimi kurs ve seminerlerini başarı ile tamamladı. Ayrıca çok sayıda kurs ve seminerde öğretim görevlisi ve eğitim yöneticiliği görevlerinde bulundu.
            Eğitim-öğretim alanında yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı çeşitli tarihlerde teşekkürname, takdirname ve aylıkla ödüllendirildi.
            19-10-2009 tarihinde dün Mustafakemalpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne asaleten başlayan Abdulgani Artan, evli ve iki çocuk babası.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.