Murat Başaran coşturdu

Karacabey Belediyesi, pop müziğinin sevilen isimlerinden Murat Başaran’ı ilçe halkıyla buluşturdu.
Cumhuriyet Bayramı kutlamaları öncesi konseri son anda iptal olan pop müziğin sevilen ismi Murat Başaran, önceki akşam Kapalı Spor Salonu’nda Karacabeylilerle buluştu. Yoğun ilgi gören konser öncesi Belediyesi, bugüne dek gerçekleştirdiği etkinliklerinde sponsorluk üstlenen firmaları plaketle onurlandırdı.
Ermenek’te yaşanan maden faciası nedeniyle Cumhuriyet Alanı’nda düzenlenecek olan Murat Başaran konseri iptal etmişti. Geçen sürenin ardından konser bu kez 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne denk getirildi ve önceki akşam coşku dolu kalabalık eşliğinde Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.
Cumhuriyet Alanı’nda saat 19.00’da toplanan kalabalık, fenerler ve Cumhuriyet Bandosu eşliğinde konserin yapılacağı salona yürüdü.
Konser öncesi Karacabey Belediyesi, bu zamana dek düzenlenen Ramazan etkinlikleri ile Belediye Spor Kulübü’ne maddi imkânlarını kullanarak destek olan kişi ve kurumlar adına bir ödül töreni düzenledi. Sponsorluk üstlenen kişi ve kurum temsilcileri bir bir sahneye davet edildikten sonra kürsüye çıkan Başkan Ali Özkan yardımseverleri sahnede tebrik etti. Özkan konuşmasında, “Karacabey’in gücüne güç, değerine değer katmak için hep birlikte adım atmaya özen gösteriyoruz. Bize güvenen, yapacağımıza güvenen kişilere ve kurumlara huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Karacabey’de istenildiğinde güzel işler oluyormuş. Bunu en iyi Ramazan’da gördük. Görmeye de devam edeceğiz” dedi.
Plaket töreninin ardından ilk olarak sahneye pop müzik sanatçısı Aysun çıktı. Aysun’un seslendirdiği şarkılara Karacabeyliler de hep bir ağızdan eşlik etti. Gecenin ilerleyen saatlerinde ise bu kez sahneye pop müziğin sevilen ismi Murat Başaran çıktı. Birbirinden güzel parçalarla seyircileri zaman zaman hüzünlendiren zaman zaman coşturan Başaran’ın sahne performansı da beğenildi. Vatandaşlar, Başaran’ın hareketli şarkılarında oturdukları yerden kalkarak oyunlar oynadı, şarkılara birlikte eşlik etti.
Konser bitiminde sahneye Başaran’ı tebrik etmek için çıkan Başkan Özkan, Karacabey’i temsil eden seramik işlemesi ile plaket takdim ederek tebrik dileklerini iletti. Murat Başaran yaptığı konuşmada, “Sağ olsunlar beni kendi evimde gibi ağırladılar. İlgi ve alakalarından son derece memnun kaldım. Teşekkürler Karacabey” ifadeleriyle mutluluğunu paylaştı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.