Mükemmel bir oluşum!

Akdemir’den Karacabeyliler Derneği’ne övgü:

Derneğin Fomara Meydanı eski Bağ-Kur Binası’ndaki yerinde düzenlenen Tanış Gecesi’ne Akdemir dışında 200’e yakın üye katıldı.

            Akdemir’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Bursa Karacabeyliler Derneği Başkanı Yüksel Ceylan, ilçenin 64 köyünü temsil ettiklerini ve 14 bin üye potansiyeli ile her geçen gün büyüdüklerini dile getirdi.

             Dernek Başkanı Yüksel Ceylan, İl Genel Meclisi Başkanı Nedim Akdemir’in Karacabey’in Gölkıyı Köyü’nden olduğunu dile getirmesi salonda şaşkınlık yarattı ve büyük alkış aldı.

İl Genel Meclisi Başkanı Nedim Akdemir ise, Karacabeyli hemşeriyle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Bursa Karacabeyliler Derneği’ni takdirle karşıladığını belirten Akdemir, Başkan Yüksel Ceylan ve ekibinin kısa zamanda çok yol aldığını kaydetti.

Akdemir, “Açıkçası böyle bir ortamda ağırlanacağımı ummuyordum. Kahvehane türü bir yere davet edildiğimi düşündüm. Ancak burayı ve sizleri görünce hem şaşırdım hem de çok mutlu oldum. Mükemmel bir oluşuma imza atmışsınız.

Beni en çok şaşırtan iki konuya dikkat çekmek istiyorum. İlki bu kadar kısa sürede büyük bir oluşumun meydana gelmesi, diğeri de duvarda asılı duran panoda yer alan ‘İş Arayanlar-İşçi Arayanlar’ bölümünün bulunması.

Gerçekten diğer derneklere de örnek olacak anlamlı bir uygulamaya imza atmışsınız. Sizleri böyle kalabalık bir ortamda, birlik ve beraberlik içinde görmek çok güzel bir duygu” dedi.

Panoda asılı olan ‘İş Arayanlar-İşçi Arayanlar’ bölümüne açıklık getiren Dernek Başkanı Yüksel Ceylan, köprü vazifesi gördüklerini belirtti.

Ceylan, “Biz dernekçilik oynamıyoruz. Dernekçilik yapmaya çalışıyoruz. Her ay yaptığımız yönetim kurulu toplantılarımızın ilk maddesi insanlarımıza hangi konularda yardımcı olabileceğimizi tartışıyoruz. Bu kapsamda aramızda iş arayanlarımız olduğu gibi işçi arayan firmalarımız da var. Bizler, işçi arayan firmalarımıza da yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bu şekilde işçi ve işveren arasında köprü vazifesi görüyoruz. Her zaman dile getirdiğimiz gibi insanlarımıza balık yemeyi değil, balık tutmayı öğretmek istiyoruz” diye konuştu.

Daha sonra Nedim Akdemir, İl Özel İdaresi’nin Bursa’nın 658 köyüne yaptığı alt yapı, içme suyu şebekesi, sulama kanalları ve yapılan diğer hizmetler hakkında bilgiler verdi.

Ziyaret sonuna doğru Karacabeyliler Derneği Spor Komisyonu Başkanı Erdinç Derya, Akdemir’den dernek adına bir halı saha istediklerini bildirdi.

Akdemir de, yer gösterilmesi halinde derneğe bir spor tesisi kazandırabilecekleri müjdesini verdi.

Dernek Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan İlhan ise, köyü olan Ortasarıbey’e alt yapı ve kanalizasyon talebinde bulundu. Nedim Akdemir, işçiliğin Ortasarıbey Köyü’ne ait olması halinde, bu konuda gerekli olan tüm kanalizasyon boruları, büzleri ve künkleri verebileceklerini sözlerine ekledi.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.