Muhsin Özdamar İlköğretim’e destek sözü

Karacabey Belediye Başkan Vekili Nurgül Özatilla, dün Muhsin Özdamar İlköğretim Okulu’nu ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Özatilla daha sonra da, Ocak ayında hizmete girmesi planlanan Yüzme Havuzu inşaatına giderek, çalışmaları yerinde izledi.
            Ergün Koç’un yokluğunda başkanlığa 2 gün vekalet eden Özatilla, AK Parti Meclis Üyeleri; Seçkin Eken, Orhan Güzel, Taner Kahraman ve İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Sait Kılıç ile beraber ziyaretlerini gerçekleştirdi. Milli Eğitim Müdürü Hasan Turhan, Okul Müdürü Rafet Yılmaz ve idarecilerden Muhsin Özdamar İlköğretim Okulu hakkındaki son durumu dinleyen Özatilla, amaçlarının ilçedeki eğitime katkıda bulunmak olduğunu söyledi.
            Muhsin Özdamar İlköğretim’in yıllardan beri ihtiyaç duyduğu ek derslik sıkıntısının çözümü için gerekli okulun karşısında bulunan 5 arsanın satın alınması konusuna değinen Okul Müdürü Rafet Yılmaz, konunun bir an önce çözüme kavuşmasını istediklerini kaydetti. 5 parsele bölünmüş olan arsalardan 3’ünün alındığına dikkat çeken Yılmaz, kalan iki arsa için istenilen 30 bin TL konusunda siyasilerden yardım istedi.
            Sorunun çözümü adına elinden geleni yapacağını belirten Belediye Başkan Vekili Özatilla, ihtiyaç duyulan arsaların okula kazandırılacağını söyledi.
            Belediye’nin ve Başkan Ergün Koç’un eğitime olan ilgisini bildiklerine dikkat çeken Rafet Yılmaz, ilgilerinden dolayı AK Parti’lilere teşekkür etti.
            Daha sonra okul kütüphanesinin zenginleştirilmesine yönelik kitap isteğini de ileten Müdür Rafet Yılmaz, bu konuda da Başkan Vekili Özatilla’dan söz aldı. Nurgül Özatilla, ihtiyaç duyulan kitapların liste halinde kendilerine sunulması halinde sorunu çözebileceklerini kaydetti.
            Karacabey’deki eğitimin her geçen yıl yükseldiğine işaret eden Milli Eğitim Müdürü Hasan Turhan, Muhsin Özdamar İlköğretim’in de başarı grafiğini artırdığını dile getirdi. 692 öğrencisi bulunan okulun nüfus yoğunluğuna da dikkat çeken Turhan, “Okul nüfusu her geçen yıl artıyor. Bu doğrultuda ihtiyaçlar da çoğalıyor. Buraya ek ders yapabilirsek, sorunu büyük ölçüde çözmüş olacağız” dedi.            Daha sonra Atatürk Kültür Parkı’na yapılacak Yüzme Havuzu inşaatını yerinde inceleyen Özatilla ve beraberindekiler, Karacabey’e layık bir hizmetin daha kazandırılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.