Muharrem Yılmaz’a onur plaketi

Sütaş Yönetim Kurulu Başkanı vergi rekortmeni Muharrem Yılmaz, Bursa Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen törenle onurlandırıldı.
Sütaş Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz, 2013 yılı kişisel gelir vergisi sıralamasında 3 milyon 313 bin TL ile birinci oldu. Kurumlar vergisi sıralamasında ise Sütaş, 20 milyon 503 bin 958 TL ile üçüncü sırada yer aldı. Sütaş’ın Karacabey fabrikasında önceki gün düzenlenen törende Bursa Vergi Dairesi Başkanlığı, Muharrem Yılmaz’ı sektördeki başarıları ve toplumsal duyarlılığı nedeniyle kutladı.
Törene, Bursa Vergi Dairesi Başkanı Nuri Karakaş, yardımcıları Selim Aktaş, Esat Giray, Nazmi Saraçoğlu’nun yanı sıra Karacabey Kaymakamı Ahmet Yurtseven, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Naci Güncü, Ticaret Borsası Başkanı Murad Bertan ve Karacabey Vergi Dairesi yetkilileri katıldı.
Bursa Vergi Dairesi Başkanlığı heyetini, Sütaş A.Ş. yönetim kurulu üyeleriyle birlikte karşılayan Muharrem Yılmaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sütaş’ın 40. yılında bir milyar dolar ciroya ulaştığını belirten Muharrem Yılmaz, “Sütaş, 40 yıldır yalnızca sütçülüğe odaklanarak büyürken, faaliyetlerini üretimle sınırlamadı. Çiftçi eğiticiliğinden, geri kazanım tesislerine, yem üretiminden damızlık hayvan yetiştirme ve geliştirme faaliyetlerine uzanan geniş bir alanda çalışmalarını sürdürdü. Sütaş, Tarfaş ve Enfaş şirketleriyle 1 milyar dolar ciroya ulaştı. Yüksek katma değer ve yüksek istihdamla, sürdürülebilir yaşamı benimsemiş örnek bir kurum oldu.
Süt ve süt ürünleri sektörünün 10 yıldır lideri olarak toplumumuza karşı yükümlülüklerimizi yerimize getirmek öncelikli görevimizdir. İyi vatandaş olmanın bilinci ve sorumluluğu ile faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Bugün dünyanın ulaştığı en önemli noktadaki mutlu ve kaliteli yaşam için sürdürülebilirlik öne çıkmaktadır. Sütaş olarak bizde sürdürülebilirliğe kalıcılık kazandırmak adına gelir yaratıcı çalışmalarımıza devam ediyoruz.
Bugün, kurumum ve şahsım adına taçlandırıldığımız bir gündür. Üretimin her aşamasında en yüksek kalite standartlarını hedefleyen ‘Ottan sofraya’ uzanan kendimize özgü yönetim modeliyle, ülkemizin geleceği için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Sütaş’ın ülke genelindeki faaliyetlerinin gurur verici olduğunu dile getiren Karacabey Kaymakamı Ahmet Yurtseven, “İstiyoruz ki, Sütaş’ın yatırımları sürsün, başarıları daha da artsın. Sütaş katma değerleriyle Karacabey için de önemli bir kazançtır” şeklinde konuştu.
Bursa Vergi Dairesi Başkanı Nuri Karakaş, Sütaş’ın ülke ekonomisine önemli katkılarda bulunduğunu belirterek, Sütaş Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz’a teşekkür etti. Karakaş, Sütaş’ın sektördeki başarılarının yanı sıra topluma kazandırdıkları sosyal katkılarından dolayı da ülke için örnek teşkil ettiğini söyledi.
Konuşmaların ardından Sütaş Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz, Karacabey Kaymakamı Ahmet Yurtseven ile Bursa Vergi Dairesi Başkanı Nuri Karakaş tarafından plaketle onurlandırıldı.

sütaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.