Müdür Yardımcılarında rotasyon başlıyor!

8 yılını dolduran yöneticiler, 01-05 Ekim tarihleri arasında başvurularını yapacak:
 
 
Karacabey Milli Eğitim Müdürlüğü, “Eğitim Kurumları Yönetici Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği” gereği 8 yılını dolduran Okul Müdür ve Müdür Başyardımcılarının 12 Ekim 2011 tarihinde zorunlu yer değiştirileceğini duyurdu.
Başvuruların 01-05 Ekim 2011 tarihleri arasında başlayacağı belirtilirken, yöneticilerin en fazla 25 eğitim kurumunu tercih edebileceği ifade edildi.
Eğitim Kurumları Yönetici Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğinin yayınlanmak üzere düzenlenen halinde Zorunlu Yer değiştirme uygulamasına; Eğitim Kurumu müdür başyardımcıları ile müdür yardımcıları da eklendi
Okul Müdürleri için 5 yıl uygulaması devam ederken, yeni düzenlemeyle birlikte bulundukları eğitim kurumunda aralıksız asaleten 8 yıllık çalışma süresini tamamlayan müdür başyardımcı ve müdür yardımlarının da görev yerlerinin Yönetici Değerlendirme Formu üzerinden yapılacak değerlendirme sonucu puan üstünlüğü esasına göre değiştirileceği belirtildi.
16 isim yer değiştirecek!
Karacabey’deki ilköğretim ve ortaöğretim kurumlarında 8 yılını dolduran ve yer değiştirilmesi yapılacak müdür yardımcıları ve müdür başyardımcıları şu isimlerden oluştu; Galip Duman ve Hikmet Ulga (14 Eylül İlköğretim Okulu), Recep Kaymaz ve Mustafa Yavaş (Hacı Ahmediye Onur İlköğretim Okulu), Güray Semet ve Günay Sarı (Uluabatlı Hasan İlköğretim Okulu), Erol Parik (Ömer Matlı İlköğretim Okulu), Ahmet Sağdıç (Cumhuriyet İlköğretim Okulu), Basri Kılıç (Karacabey Lisesi), Ali Ayaz (Anadolu Lisesi), Behlül Gül (İ.M.K.B. Kız Meslek Lisesi), Rafet Tokgöz ve Gökmen Güler (Sadık Yılmaz Ticaret Lisesi), Edip Özcan, Tahsin Aydın ve Ayhan Emir (Endüstri Meslek Lisesi ve Teknik Lise).
Karacabey’de boş olan eğitim kurumları
Diğer taraftan başvurular öncesinde Karacabey’de müdür, müdür başyardımcısı ve müdür yardımcısı kadrosu boş olan eğitim kurumları ise şu şekilde açıklandı;
Müdürlüğü boş olan eğitim kurumları: Halk Eğitimi Merkezi, Mesleki Eğitim Merkezi, Anadolu Lisesi, Şehit Bahadır Tayfur İlköğretim Okulu ve Tophisar İskender Kaya İlköğretim Okulu.
Müdür Başyardımcılığı boş olan eğitim kurumları: Cumhuriyet İlköğretim Okulu, Anadolu İmam Hatip Lisesi, Anadolu Lisesi, Sadık Yılmaz Ticaret Meslek Lisesi, Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi.
Müdür Yardımcılığı boş olan eğitim kurumları: Bayramdere İlköğretim Okulu, İstiklal İlköğretim Okulu, Hacı Ahmediye Onur İlköğretim Okulu, Anadolu İmam Hatip Lisesi, Anadolu Lisesi, İ.M.K.B. Kız Teknik ve Meslek Lisesi, Karacabey Lisesi, Sadık Yılmaz Ticaret Meslek Lisesi, Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi, Ömer Matlı İlköğretim Okulu, Şehit Bilal Kanat İlköğretim Okulu, Tophisar İskender Kaya İlköğretim Okulu, Uluabatlı Hasan İlköğretim Okulu ve 14 Eylül İlköğretim Okulu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.