Motosiklet hırsızlarına büyük darbe

2 kişi daha tutuklandı:
Karacabey, Mustafakemalpaşa, Yenişehir, Bandırma, Manyas, Gönen ve Biga’dan çaldıkları 46 motosikletle ilgili yakalanan 4 kişiden 3’ü tutuklanarak Cezaevine gönderildi.
            Motosikletleri çalan şahısların Karacabey ile köylerinde sattıklarının öğrenilmesi üzerine harekete geçen Jandarma, operasyon başlattı.
            Eylül ayı içerisinde değişik zamanlarda yapılan operasyonlarda O.K.(26) ile S.Y.(25) yakalandı. Motosiklet hırsızlığının örgütlü olarak işlendiğini tespit eden Jandarma ekipleri, soruşturmayı derinleştirdi. Suç örgütüne yönelik Karacabey, Mustafakemalpaşa ile Balıkesir’in Manyas ilçelerinde dün de eş zamanlı operasyonlar başlatıldı.
            Operasyonlarda Y.B.(41) Mustafakemalpaşa’da ve B.K.(30) ise Manyas’ta çalıntı 9 adet motosikletle yakalandı Karacabey’e getirildi. Ele geçirilen toplam 46 adet motosikletin sahiplerine teslim edildiği bildirildi.
            Operasyonlarda yakalanan O.K., B.K. ile Y.B., mahkemeye sevk edildi. O.K., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, B.K. ile Y.B.’nin tutuklanarak Cezaevine gönderildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.