Minik basketçiler, Başkan’ın huzurunda

Karacabey Gençlerbirliği’nin Bursa’da grup birincisi olan Basketbol Takımı Belediye Başkanı Ali Özkan’ı ziyaret etti.
Başarılı sporcularla yakından ilgilenen başkan Özkan, spora ve sporcuya destek olmaya devam edeceklerini belirtti.
Gençler Birliği Basketbol Takımı Antrenörü Şevki Yıldırım Başkan Ali Özkan’a teşekkür etti ve “ Belediye Başkanımız özellikle ulaşım anlamında bize büyük destek sağlıyor. Bunun yanında spora olan ilgisi de bizleri motive etmektedir. Takımım adına teşekkür ediyorum” dedi.
Başkan Özkan ise “Bizlerde başta değerli hocamız Şevki Yıldırım’a teşekkür ederiz. Kendisi büyük emek sarf ederek takımımızı bu başarılara yükseltti. İnanıyorum ki, özverili çalışmaların meyveleri kısa süre sonra daha net görülecektir. Bizler de Karacabey Belediye Spor çatısı altında bir basket takımı kurmayı düşünüyoruz. Karacabey’in adını sporla da duyurmak hedeflerimiz arasında” diye konuştu.
Özkan’ın bir diğer konuğu ise Karyek öğrencileri oldu. Karacabey Belediyesi tarafından başlatılan Yetenek Geliştirme Kurslarına artan ilgi ile yeni branşlar eklenmeye devam ediyor. Bunlardan birisi olan Basketbol Kursu öğrencileri, önceki gün Başkan Ali Özkan ile makam odasında bir araya geldi.
Öğrencilerle bir araya gelme imkânı bulan Başkan Özkan miniklerle yakından ilgilendi. Aile ve hocaları ile konuşarak kurslar hakkında ayrıntılı bilgi aldı. Ziyaretin sonunda tüm kursiyerlerle birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.