Milli Eğitim Müdürleri Karacabey’de buluştu

Milli Eğitim Müdürleri Karacabey’de buluştu
*Karacabey’de 17 İlçe Milli Eğitim Müdürü’nün katıldığı aylık değerlendirme toplantısında konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, “Heyecanla çalışarak hep en iyiye ulaşmalıyız” dedi.
Karacabey, Bursa Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ilçe milli eğitim müdürleriyle yaptığı aylık değerlendirme toplantısına ev sahipliği yaptı.
 Öğretmenevi’nde dün gerçekleşen toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Nejmi Aydın, İlköğretim Müfettişleri Başkanı Mehmet Kartal, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri; Tahsin Yazır, Osman Bat, Leyla Ertuğrul Oflaz ve Ali Aksakal’ın yanı sıra, 17 ilçe milli eğitim müdürü katıldı.
 Karacabey Milli Eğitim Müdürü Hasan Turhan, yaptığı açılış konuşmasında, ilçedeki eğitim durumu hakkında bilgiler verdi. Turhan okul, öğrenci ve öğretmenlerin son durumlarının yanı sıra, dershane, yurtlar, özel öğretim kurumları, derslikler ve başarı oranlarının ele alındığı bir çok konuya değindi.
 Turhan’ın ardından konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, Karacabey’de bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getirerek, “Amacımız, bir ay boyunca yapmış olduğumuz çalışmaları ortaya koyarak beraberce tartışmak ve bundan sonraki 1 ay için de ortak kararlar alarak başarıyı yükseltmektir. Bursa ve ilçelerindeki eğitim çıtasını artırmak bizlerin elinde. Sizde bu heyecan olduktan sonra her türlü engeli aşacağız. Aylık toplantılar, eğitim ve öğretimdeki kaliteyi tetikliyor” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.