Milletten uzaklaşan bu hükümete “Dur” demeliyiz!

Karacabey'e çıkarma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir Milletvekili Ahmet Duran Bulut ile Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz, gerçekleştirdiği bir dizi ziyaretlerde tüm ilçe halkını 23 Mart'ta Bursa Kent Meydanı'nda yapılacak büyük mitinge davet etti.
Beraberinde MHP İlçe Başkanı Fevzi Kahraman, il ve ilçe yöneticileri ve çok sayıda partili ile birlikte ilk olarak Taşıyıcılar Kooperatifi'ne giden milletvekilleri, ardından da Süt Birliği ve Ziraat Odası'nın konuğu oldu. MHP'liler daha sonra da Ulu Cami'ndeki incelemenin ardından Cumartesi Pazarı'nı gezerek esnafın dertlerini dinledi.
Ziyaretlerin en dikkat çeken noktası Süt Birliği ve Ziraat Odası'nda yaşandı. Hükümetin tarım ve hayvancılık politikalarının üreticiyi bitirme noktasına getirdiğine vurgu yapılan ziyaretlerde konuşan MHP milletvekilleri, “Susmakla bu işler düzelmez. Biz nasıl ki anlatmakla yükümlüysek, halkımız da anlamak zorundadır” dedi.
Hem üreticinin hem de tüketicinin mutsuz olduğuna dikkat çeken Süt Birliği Başkanı Mehmet Erdem, “Ürünler para etmiyor, üretici mutsuz. Kaliteli ve ucuz ürün bulamadığı için tüketici de mutsuz. Sonumuz ne olacak bilmiyoruz” dedi.
Hükümetin ürünler üzerindeki vergileri kaldırıp, sağlam desteklemelerle üreticinin yanında olması gerektiğini belirten MHP Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz, “Bu insanlarımız bu kadar mutsuzsa, neden oylar AKP'ye gidiyor?” dedi.
AKP'nin teröristlerle masaya oturduğunu ve ülkenin büyük bir koas içinde olduğunu ifade eden MHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Duran Bulut, “Artık söz konusu vatandır. Söz konusu vatan ise, gerisi teferruattır. Vatanımızı kaybedersek, her şeyimizi kaybederiz. Partili, partisiz tüm Karacabey halkını 23 Mart'ta Bursa'da gerçekleştireceğimiz büyük mitinge davet ediyoruz. Bu hükümetin uyarılması gerekir. Sesimizi Bursa'dan haykıralım” şeklinde konuştu.
Ziyaret sonunda Süt Birliği Başkanı Mehmet Erdem, kendilerini ziyaret eden MHP'li milletvekillerine teşekkür plaketi verdi.
Süt Birliği'nin ardından Ziraat Odası'na geçen MHP'liler, burada da çiftçinin son durumu hakkında bilgi aldı.
Ziraat Odası yöneticileri tarafından kapıda karşılanan MHP'liler, çiftçinin sesini daha fazla yükseltmesi gerektiğine dikkat çekti.
Ürünlerin para etmemesi, artan maliyetler ve yanlış tarım politikalarının çiftçiyi bitirme noktasına getirdiğini dile getiren Ziraat Odası yöneticileri, sorunlarıyla ilgili raporu MHP'li vekillere sundu.
AKP'nin hiçbir şekilde halkını düşünmediğini ileri süren MHP milletvekilleri, ülke olarak birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyaç duyulduğunu belirtti.
Milletvekilleri, “Her zaman sizin yanınızdayız. İnanın sıkıntılarınızı sürekli mecliste dile getiriyoruz. Ancak bunlar kimseyi dinlemiyor. Bu hükümet, büyük uluslararası güçlerin desteğiyle herkese meydan okuyor” şeklinde sözlerini noktaladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.