Milletimizin başı sağolsun!

Eğitim Bir Sen Karacabey Temsilcisi Yusuf Aka, PKK’nın önceki akşam Şemdinli’deki Aktütün Karakolu’na düzenlediği saldırıda 15 Mehmetçiğin şehit edilmesini nefretle kınadı.
Terörün sona ermesi için herkesi göreve çağıran Aka, “Toplumumuzun huzur ve refahının sağlanması için terörün birinci öncelik olarak ele alınarak bitirilmesi gerektiğini düşünüyoruz. Her türlü siyasal ve toplumsal konsensüsün sağlandığı terör konusunda hem Hükümet’in hem de Genelkurmay’ın konunun ciddiyetine uygun tedbir ve çalışmalar içerisinde olmasını bekliyoruz. Terörün en büyük hedefinin toplumsal barışımız olduğu unutulmamalıdır. Duygu seline kapılmamıza neden olan saldırılar, insanımızın birbirine bakışını değiştirmemelidir. Zaten terörün amacı da birbirimize bakışımızı olumsuzlaştırmak ve ülkemizi barış içerisinde yaşanabilir bir ülke olmaktan çıkarmaktır” dedi.
         Ülkenin refah ve istikrarını bozmak isteyen terör örgütünün hiçbir zaman bu amacına ulaşamayacağını dile getiren Aka, “Terör, karanlık ve iğrenç yüzünü bir kez daha gösterdi. Şehitlerimize rahmet, aziz milletimize ve şehitlerimizin ailelerine başsağlığı diliyoruz. Yapılan bu haince saldırıyı kınıyoruz. Türkiye bir bütündür. Bütünlüğümüzü kimsenin bozmasına izin vermemeliyiz” şeklinde sözlerini noktaladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.