Milleti ağlatanlar utansın!

Milleti ağlatanlar utansın!
Karacabey’e gelerek ilçe yönetimiyle birlikte esnafı ziyaret eden CHP Bursa Milletvekili Kemal Demirel, karşılaştığı manzaranın içler acısı olduğunu söyledi.
Cumartesi günü CHP İlçe Başkanı Orhan Karabaş ve yönetimle birlikte esnaf ziyaretleri gerçekleş-tiren Milletvekili Kemal Demirel, Bursa’nın en önemli ilçelerinden biri olan Karacabey’in durumuna üzül-düğünü vurguladı.
Türkiye’nin tarım merkezi konumundaki Karacabey’de hem çiftçinin hem de esnafın kan ağladığını belirten Demirel, “Ülkeyi bu hale getirenler utansın. Nasıl bir yönetim anlayışları var, anlamak çok güç. Karacabey gibi çok büyük öneme sahip bir ilçenin çiftçisi ve esnafı mutsuzsa, gerisini siz düşünün. Çiftçisinden esnafına, işçisinden memuruna kadar her kesimden insanımız kan ağlıyor. AKP ne yapmaya çalışıyor? Halkın feryadını duymuyorlar mı? Cumhuriyet Halk Partisi olarak, sorunlara çare olacağız. Halkın tek umudu CHP’dir” dedi.
Ziyaretler esnasında simitçisinden boyacısına, kuyumcusundan pazar yeri esnafına kadar her kesimden esnafı dinleyen ve sıkıntılarını paylaşan CHP Bursa Milletvekili Kemal Demirel, iktidar partisinin de halkla iç içe olmasını istedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.