MHP’liler sonuçtan memnun

MHP’liler sonuçtan memnun
Karacabey MHP yöneticileri ziyaret eden Necati Özensoy, Hamza Hamit Homriş ve İsmet Büyükataman partililerin karşısına bu kez vekil olarak çıktı.
MHP İl Başkanı Arif Demirören ile birlikte partilileri ziyaret eden Özensoy, Homriş ve Büyükataman milletvekili seçilmelerinden duydukları mutluluğu dile getirdi. Ziyaret esnasında ilk sözü alan İl Başkanı Arif Demirören “ Meclise giren vekillerimizle buradayız. 5 yıldır uzak kaldığımız TBMM’nde yeniden sizleri temsil hakkı kazandık. Meclise üçüncü parti olarak gidiyoruz. Önümüzde uzun bir süreç var, önümüzdeki seçimlerde daha güçlü olmak zorundayız” dedi.
Homriş ve Özensoy, vekil olarak mecliste gerekli mücadeleyi yaparak halka layık olmaya çalışacaklarını belirtti.
Son anda aldığı oylarla meclise girmeyi başaran İsmet Büyükataman, ülkenin geleceği açısından çok önemli mücadele yapacaklarını belirterek, “ Türkiye üzerinde akla gelmeyecek entrikalarla yönlendirmeler yapıldı. Önümüze çıkan tabloyu demokrasi gereği kabullenmek zorunda kalıyoruz. Milletin hislerine tercüman olmak ve mecliste bunları dile getirmek görevimiz olacaktır. Önümüzdeki yerel seçimlerde Karacabey Belediye Başkanlığını alacak kadroları seçimlere hazırlanmalıyız” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.