MHP’den miting çağrısı

MHP’den miting çağrısı
Karacabey Milliyetçi Hareket Partisi Teşkilatı Başkanı İsmail Tezcan, 9 Aralık Pazar günü İzmir Gündoğdu Meydanı’nda yapılacak mitinge tüm hemşehrilerini, “Yüreğinle gel..!” sloganıyla davet etti.
Tezcan, yaptığı açıklamada, birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde Milliyetçi Hareket Partisi’nin, “Türkiye tek yürek, şimdi göstermek gerek..!” sloganıyla miting maratonuna İzmir’ den başladığını belirtti.
Tezcan, “MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımıyla gerçekleşeçek mitingin ana teması Türkiye’nin birliği, dirliği, bütünlüğü ve kardeşliğidir. Başkalarının yaptığı gibi gerginlikten medet uman, fırsatçı ve kışkırtıcı yaklaşımlardan beslenen bir bakış açısının aksine; ayrılıkları ve aykırılıkları bir tarafa bırakıp, birlik gerekçelerini ortaya çıkaran, sorumlu siyaset anlayışının temsilcisi MHP’dir. Birlik ve Kardeşlik mesajı verilecek yer, İzmir olarak tercih edilmiştir. Mitingde, “Anımız bir, acımız bir, adımız bir. Biz büyük bir aileyiz. Doğudan batıya, güneyden kuzeye tek bilek, tek yüreğiz.Türkiye’yiz” denilecektir.
Ekim ayında yapılması düşünülen miting, şehit cenazeleri üzerinden siyasi fırsatçılık yapmamak amacıyla Aralık ayına ertelenmiştir. Türkiye kötü günler geçiriyor. Ancak MHP gerginlikler üzerinden nemalanma basiretsizliğine asla düşmemiştir. Düşmeyecektir! Uzlaşma yanlısı ve sosyal sorumluluk anlayışıyla hareket ediyoruz. Mitingde Türkiye’nin kardeşliğini, birlik ve bütünlüğünü vurgulayacağız. Verilecek bir zerre toprağımız, ne kaybedilecek insanımız, ne de terk edilecek ilimiz ve başkalarına çizdirilecek sınırımız olmadığını İzmir’den haykıracağız. İzmir Gündoğdu Meydanı’ndaki miting Pazar günü saat 13:00’da başlayacak. Mitinge katılmak isteyenler için otobüs kaldırılacaktır” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.