MHP’den gövde gösterisi

Karacabey Milliyetçi Hareket Partisi’nin seçim koordinasyon merkezleri miting havasında gerçekleşen törenle hizmete girdi. Yoğun ilginin yaşandığı açılışta MHP’liler gövde gösterisi yaptı.
MHP’liler ilk olarak Tavşanlı Mahallesi 76 Sokak’taki seçim koordinasyon merkezini hizmete açtı. Ardından Gazi Mahallesi Ortaokul Caddesi’ndeki seçim koordinasyon merkezinin açılışı gerçekleştirildi. Açılışlara Bursa milletvekili adayları, il ve ilçe yöneticileri ile çok partili katıldı.
Açılış öncesi konuşan MHP İlçe Başkanı Hüseyin Erol, 7 Haziran’daki seçimin ileride tarih kitaplarında yer alacak niteliğe ve öneme sahip olduğunu söyledi. AKP’nin, kendi deyimleriyle Türkiye’yi kabile devletine dönüştürdüğünü belirten Hüseyin Erol, “Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç bile, ‘İsraf yapmasak halktan vergi toplamamıza bile gerek kalmayacak’ diyerek, mevcut iktidarın ne kadar kibir ve israf içinde olduğunu itiraf etmiştir.
‘Ya tarafsın ya bertaraf’ diyerek torpilin tavan yaptığı bir yönetim gördük. Mevcut iktidar sayesinde, ’17-25 Aralık Hırsızlık Haftası’ diye bir şey kutlamak nasip oldu bize. Yandaşları zengin olurken, halk perişan edildi. İşsizlik aldı başını gidiyor. Kahvehaneler, sokaklar, evler, işi, aşı, huzuru olmayan binlerce vatandaşımızla doludur. Uyuşturucu belası ülke tarihinde hiç bu kadar artmamıştır.
7 Haziran seçimleri, halkımız için bir samimiyet testi olacaktır. Ortak kaygısı vatan olan, bu ülkenin bölünmez bütünlüğünü isteyen, yoksulluk ve yolsuzluğa karşı olan tüm halkımızı Milliyetçi Hareket Partisi’ne oy vermeye çağırıyoruz” dedi.
Ardından konuşan MHP Bursa Milletvekili Adayı Dr. Vali Kadir Koçdemir, ekonomi başta olmak üzere birçok alanda keyfi uygulamalar yapıldığını söyledi. Koçdemir, “Türkiye’yi anonim şirket gibi yönetiyorlar. Burası vatandır, kanla kurulmuştur. Türkiye’de her kesimden insanımız mutsuzdur. Çiftçi can derdine düşmüş durumda, ancak başımızdakiler yağ derdinde. Ama unuttukları şey, çiftçi hala bu ülkenin efendisidir. Türkiye’nin halini herkese anlatmalı ve iktidar olmak için çok çalışmalıyız” diye konuştu.
Konuşmaların ardından seçim koordinasyon merkezlerinin açılışı gerçekleşti.
Açılışların ardından ise Ömer Matlı Kapalı Pazar Yeri’ne giderek esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen MHP’liler sorunları dinledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.